Product

Στρατηγικές και συστήματα προστασίας στην ισχύουσα νομοθεσία για το περιβάλλον. Βασική κοινοτική και εθνική νομοθεσία για την προστασία του περιβάλλοντος

Product

Στρατηγικές μελέτης και εξετάσεων στα μαθηματικά

Στρατηγικές μάρκετινγκ

Κωδικός:
171352
Description: 

Η λήψη αποφάσεων είναι η πρώτη και σπουδαιότερη ικανότητα που πρέπει να διαθέτει ένα στέλεχος μάρκετινγκ. Όπως όλες οι ικανότητες αποκτιέται μέσα από την εμπειρία. Αυτό το βιβλίο πραγματεύεται την ανάπτυξη δεξιοτήτων λήψης αποφάσεων στο πεδίο του μάρκετινγκ. Το υλικό που παρουσιάζεται εισάγει τον αναγνώστη σε έννοιες και εργαλεία χρήσιμα για τον προσδιορισμό και επίλυση προβλημάτων μάρκετινγκ.

70,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η λήψη αποφάσεων είναι η πρώτη και σπουδαιότερη ικανότητα που πρέπει να διαθέτει ένα στέλεχος μάρκετινγκ. Όπως όλες οι ικανότητες αποκτιέται μέσα από την εμπειρία. Αυτό το βιβλίο πραγματεύεται την ανάπτυξη δεξιοτήτων λήψης αποφάσεων στο πεδίο του μάρκετινγκ. Το υλικό που παρουσιάζεται εισάγει τον αναγνώστη σε έννοιες και εργαλεία χρήσιμα για τον προσδιορισμό και επίλυση προβλημάτων μάρκετινγκ. Οι μελέτες συγκεκριμένων περιπτώσεων (case studies) περιγράφουν ρεαλιστικά προβλήματα μάρκετινγκ και δίνουν στον αναγνώστη την ευκαιρία να κατανοήσει αυτές τις έννοιες και να χρησιμοποιήσει τα εργαλεία. Σε κάθε τέτοια περίπτωση που παρουσιάζεται, το στέλεχος που είναι επιφορτισμένο με τη λήψη αποφάσεων πρέπει να αναπτύξει μια στρατηγική συνεπή με τους θεμελιώδεις παράγοντες που επηρεάζουν την υπάρχουσα κατάσταση και να εξετάσει τις συνέπειες αυτής της στρατηγικής για την επιχείρηση και το περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιείται. (από την εισαγωγή των συγγραφέων)
Subtitle: 
Μελέτες περιπτώσεων και σχόλια, 12η έκδοση
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-418-275-7
Book pages: 
988
Book Dimensions: 
25χ18
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Subtitle: 
Μελέτες περιπτώσεων και σχόλια, 12η έκδοση
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-418-275-7
Book pages: 
988
Book Dimensions: 
25χ18
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο