Product

Στρες, φίλος για μια ζωή

Product

Στριπτήζ

Στρες, φίλος για μια ολόκληρη ζωή

Κωδικός:
90070
Αuthor: 
Description: 

Ένας πρακτικός οδηγός για να ζήσετε με το στρες, που περιλαμβάνει νέες, δημιουργικές λύσεις σε κοινά προβλήματα του σύγχρονου τρόπου ζωής.
Το στρες μπορεί να μας κάνει καλό - αν μάθουμε πώς να το χρησιμοποιούμε εποικοδομητικά.
Η Τζένι Άνταμς παρουσιάζει μια θετική προσέγγιση, που πλαισιώνεται από πρακτικές προτάσεις σχετικά με την πνευματική στάση, τη διατροφή, την άσκηση και τη χαλάρωση. Αναλύει τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε για να απολαύσετε περισσότερο τη ζωή σας - είτε είστε μια μητέρα και νοικοκυρά πνιγμένη στο άγχος είτε ένα εξουθενωμένο στέλεχος επιχείρησης.

14,47 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένας πρακτικός οδηγός για να ζήσετε με το στρες, που περιλαμβάνει νέες, δημιουργικές λύσεις σε κοινά προβλήματα του σύγχρονου τρόπου ζωής. Το στρες μπορεί να μας κάνει καλό - αν μάθουμε πώς να το χρησιμοποιούμε εποικοδομητικά. Η Τζένι Άνταμς παρουσιάζει μια θετική προσέγγιση, που πλαισιώνεται από πρακτικές προτάσεις σχετικά με την πνευματική στάση, τη διατροφή, την άσκηση και τη χαλάρωση. Αναλύει τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε για να απολαύσετε περισσότερο τη ζωή σας - είτε είστε μια μητέρα και νοικοκυρά πνιγμένη στο άγχος είτε ένα εξουθενωμένο στέλεχος επιχείρησης. -Ανακαλύψτε πώς λειτουργεί το άγχος στη ζωή σας - Δημιουργικό και καταστρεπτικό στρες - Η αναπνοή είναι το μυστικό - Χαλαρώστε και ξεδώστε - Διατροφή, αντίληψη του σώματος και άσκηση - Τεχνικές στην καθημερινή ζωή - Πώς να χρησιμοποιήσετε το στρες για να πετύχετε
Subtitle: 
Πώς να ζήσετε με αυτό, πώς να το χρησιμοποιήσετε και πώς να το αξιοποιήσετε δημιουργικά
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-535-350-4
Book pages: 
259
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Τζένι Άνταμς είναι σύμβουλος χαλάρωσης και καθηγήτρια γιόγκα και διαλογισμού. Είναι διευθύντρια της Σχολής Ρεφλεξολογίας "Φρόντισε το Σώμα σου" με σπουδές επαγγελματικού επιπέδου. Επίσης, έχει εκπαιδευτεί σε θέματα συμβουλετικής, μασάζ και δραματοθεραπείας. Έχει επιμεληθεί τις κασέτες "Φρόντισε το Σώμα σου" -περισσότεροι από είκοσι πέντε τίτλοι.

Subtitle: 
Πώς να ζήσετε με αυτό, πώς να το χρησιμοποιήσετε και πώς να το αξιοποιήσετε δημιουργικά
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-535-350-4
Book pages: 
259
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο