Product

Συγκεχυμένες αγάπες

Product

Συγκίνηση και νοσταλγία

Συγκίνηση

Κωδικός:
87669
Αuthor: 
Description: 

Αυτό το νέο βιβλίο είναι το πρώτο που αγκαλιάζει πλήρως τον γοργά αναπτυσσόμενο ερευνητικό τομέα της συγκίνησης. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων και εξετάζει ολόκληρη τη ζωή, από τη βρεφική ηλικία έως τα ώριμα χρόνια.
Το κεντρικό θέμα του είναι ότι οι συγκινήσεις έχουν λειτουργική σημασία: ορίζουν την προτεραιότητα στις έγνοιες μας και θέτουν τις βάσεις της δομής των κοινωνικών σχέσεων, από το συναισθηματικό δεσμό του βρέφους και τη θαλπωρή της οικογενειακής ζωής και της φιλίας, έως την ευχαρίστηση της σεξουαλικότητας.

35,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Αυτό το νέο βιβλίο είναι το πρώτο που αγκαλιάζει πλήρως τον γοργά αναπτυσσόμενο ερευνητικό τομέα της συγκίνησης. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων και εξετάζει ολόκληρη τη ζωή, από τη βρεφική ηλικία έως τα ώριμα χρόνια. Το κεντρικό θέμα του είναι ότι οι συγκινήσεις έχουν λειτουργική σημασία: ορίζουν την προτεραιότητα στις έγνοιες μας και θέτουν τις βάσεις της δομής των κοινωνικών σχέσεων, από το συναισθηματικό δεσμό του βρέφους και τη θαλπωρή της οικογενειακής ζωής και της φιλίας, έως την ευχαρίστηση της σεξουαλικότητας. Το βιβλίο "Συγκίνηση: Ερμηνείες και κατανόηση" είναι σχεδιασμένο για πανεπιστημιακά μαθήματα. Το κείμενο συνοδεύεται από εισαγωγές και περιλήψεις, υποδείξεις για άλλα αναγνώσματα, καθώς και περιεκτική βιβλιογραφία, ευρετήρια και γλωσσάρι.
Subtitle: 
Ερμηνείες και κατανόηση
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-02-1778-5
Book pages: 
639
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Keith Oatley είναι καθηγητής εφαρμοσμένης ψυχολογίας στο Ινστιτούτο Ερευνών για την Εκπαίδευση του Οντάριο και στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Τορόντο. Είναι επίσης ανώτερο στέλεχος της Διεθνούς Εταιρείας για την Έρευνα των Συγκινήσεων. Πρόσφατα κέρδισε το Βραβείο των Συγγραφέων της Κοινοπολιτείας για το καλύτερο πρώτο μυθιστόρημα.

Subtitle: 
Ερμηνείες και κατανόηση
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-02-1778-5
Book pages: 
639
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο