Product

Συζητώντας με τα παιδιά μου για την ανθρωπιστική δράση

Product

Συζητώντας με τον Πέδρο Αλμοδόβαρ

Συζητώντας με την κόρη μου για τον πολιτισμό

Κωδικός:
73385
Manufacturer: 
Description: 

Ο Jerome Clement, ιδρυτής και αντιπρόεδρος του ARTE, ενός από τα σημαντικότερα "πολιτιστικά" τηλεοπτικά δίκτυα της Ευρώπης, και παράλληλα πρόεδρος του γαλλικού τηλεοπτικού σταθμού TV5, συζητά με τη δεκαπεντάχρονη κόρη του για το πολύπλευρο θέμα του πολιτισμού σε μια εποχή που κυριαρχεί η αμερικανική κουλτούρα. Το βιβλίο, η τηλεόραση, το διαδίκτυο, η κουλτούρα των διανοουμένων, η κουλτούρα του λαού... τίποτα δεν ξεφεύγει από τη διευρευνητική και κριτική ματιά των δύο συνομιλητών, ούτε και οι συνέπειες της παγκοσμιοποίησης ή η αναζήτηση της ταυτότητάς μας ως ατόμων...

5,78 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Jerome Clement, ιδρυτής και αντιπρόεδρος του ARTE, ενός από τα σημαντικότερα "πολιτιστικά" τηλεοπτικά δίκτυα της Ευρώπης, και παράλληλα πρόεδρος του γαλλικού τηλεοπτικού σταθμού TV5, συζητά με τη δεκαπεντάχρονη κόρη του για το πολύπλευρο θέμα του πολιτισμού σε μια εποχή που κυριαρχεί η αμερικανική κουλτούρα. Το βιβλίο, η τηλεόραση, το διαδίκτυο, η κουλτούρα των διανοουμένων, η κουλτούρα του λαού... τίποτα δεν ξεφεύγει από τη διευρευνητική και κριτική ματιά των δύο συνομιλητών, ούτε και οι συνέπειες της παγκοσμιοποίησης ή η αναζήτηση της ταυτότητάς μας ως ατόμων... Ένα βιβλίο απλό και περιεκτικό, που πραγματεύεται με έξυπνο τρόπο ένα τόσο σημαντικό και επίκαιρο ζήτημα.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-375-305-Χ
Book pages: 
110
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ζερόμ Κλεμάν εργάστηκε σε διάφορες υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού της Γαλλίας, διετέλεσε σύμβουλος του πρωθυπουργού Pierre Mauroy, καθώς και γενικός διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Κινηματογραφίας. Είναι πρόεδρος του τηλεοπτικού καναλιού ARTE από την ίδρυσή του το 1992.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-375-305-Χ
Book pages: 
110
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο