Product

Συνείδηση, γλώσσα και ιστορική ζωή

Product

Συνειδητή αγάπη

Συνειδητά ή ασυνείδητα

Κωδικός:
138662
Manufacturer: 
Description: 

Τι είναι συνείδηση;

Είναι να ξυπνάμε το πρωί και να αντιλαμβανόμαστε και πάλι τον κόσμο γύρω μας; Να έχουμε τον εαυτό μας υπό έλεγχο και να πνίγουμε ένα γέλιο, επειδή το απαιτεί η περίσταση; Να αναγνωρίζουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και να ξέρουμε πως "αυτός είμαι εγώ";

Η συνείδηση είναι ένα εξαιρετικά συναρπαστικό και πολύπλοκο πεδίο έρευνας με διεπιστημονική διάσταση:

18,11 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τι είναι συνείδηση; Είναι να ξυπνάμε το πρωί και να αντιλαμβανόμαστε και πάλι τον κόσμο γύρω μας; Να έχουμε τον εαυτό μας υπό έλεγχο και να πνίγουμε ένα γέλιο, επειδή το απαιτεί η περίσταση; Να αναγνωρίζουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και να ξέρουμε πως "αυτός είμαι εγώ"; Η συνείδηση είναι ένα εξαιρετικά συναρπαστικό και πολύπλοκο πεδίο έρευνας με διεπιστημονική διάσταση: - Ποιες είναι οι ανατομικές βασικές δομές που έχουμε εμείς οι άνθρωποι, - πώς αναπτύχθηκε το συνειδητό σκέπτεσθαι στην πορεία της εξέλιξης και - πώς μας διαφοροποιεί από τα ζώα; - Πώς συναρτώνται με τη συνείδησή μας η ενσυναίσθηση, ο λόγος, η εικόνα για τον εαυτό μας και η κοινωνική μας δράση; Στο βιβλίο "Συνειδητά ή ασυνείδητα" ο Heinz Georg Schuster καταφέρνει να γεφυρώσει τα χάσματα ανάμεσα σε πολλούς επιστημονικούς τομείς προσεγγίζοντας το κεντρικό αυτό ερώτημα της ανθρώπινης ζωής. Ένα βιβλίο που συνεπαίρνει όποιον θέλει να μάθει και να κατανοήσει περισσότερα για τον εαυτό του και για τους άλλους.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6840-21-2
Book pages: 
156
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Heinz Georg Schuster είναι καθηγητής Θεωρητικής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Κιέλου Γερμανίας και έχει συνεργαστεί με το Weizmann Institute of Science στο Rehovot του Ισραήλ και το California Institute of Technology στην Pasadena των Η.Π.Α.
Αγαπημένο θέμα του πανεπιστημιακού και συγγραφέα Η. G. Schuster αποτελεί η απόκτηση γνώσεων μέσα από την κατανόηση χαοτικών και νευρωνικών συστημάτων τα οποία διαθέτουν ικανότητα μάθησης. Σε πλήθος δημοσιεύσεων και βιβλίων περιγράφει πολύ παραστατικά τις πολύπλοκες συναρτήσεις και τις δυνατότητες απεικόνισής τους υπό μορφή μοντέλων.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6840-21-2
Book pages: 
156
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο