Product

Συνταγές για ζυμαρικά

Product

Συνταγές για κιμάδες και γεμιστά

Συνταγές για καφέ

Κωδικός:
128327
Description: 

Από την Αφρική στον αραβικό κόσμο και από εκεί στην Ευρώπη και στη Αμερική, ο καφές έγινε το πιο διαδεδομένο ρόφημα σε όλο τον κόσμο, χάρη στο δελεαστικό άρωμά του και στην καφεΐνη , που λειτουργεί ως άριστο τονωτικό. Εδώ και αιώνες, οι άνθρωποι απολαμβάνουν τη γεύση του καθημερινά. Ελληνικός, γαλλικός, εσπρέσο, καπουτσίνο, εμπλουτισμένος με ζάχαρη, με γάλα ή με κάποιο ποτό, ο καφές είναι... προσωπική υπόθεση. Οι φανατικοί του είδους, μάλιστα, δεν ξεκινούν ποτέ τη μέρα τους αν δεν πιουν πρώτα ένα καφεδάκι.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Από την Αφρική στον αραβικό κόσμο και από εκεί στην Ευρώπη και στη Αμερική, ο καφές έγινε το πιο διαδεδομένο ρόφημα σε όλο τον κόσμο, χάρη στο δελεαστικό άρωμά του και στην καφεΐνη , που λειτουργεί ως άριστο τονωτικό. Εδώ και αιώνες, οι άνθρωποι απολαμβάνουν τη γεύση του καθημερινά. Ελληνικός, γαλλικός, εσπρέσο, καπουτσίνο, εμπλουτισμένος με ζάχαρη, με γάλα ή με κάποιο ποτό, ο καφές είναι... προσωπική υπόθεση. Οι φανατικοί του είδους, μάλιστα, δεν ξεκινούν ποτέ τη μέρα τους αν δεν πιουν πρώτα ένα καφεδάκι. Ο πολύτιμος καρπός του καφεόδεντρου, όμως, δεν έχει θέση μόνο στο φλιτζάνι αλλά και στο πιάτο μας! Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε συνταγές για γλυκίσματα, πιάτα και σάλτσες με το άρωμα του καφέ, που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-535-594-9
Book pages: 
83
Book Dimensions: 
20χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Σοφία Σκούρα υπήρξε ιδρύτρια της Οικοκυρικής Σχολής Ρόδου, και στη συνέχεια, επί σειρά ετών, καθηγήτρια oικιακής oικονομίας στην Αρσάκειο Παιδαγωγική Ακαδημία.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-535-594-9
Book pages: 
83
Book Dimensions: 
20χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο