Product

Σχεδιασμός προγραμμάτων αγωγής υγείας

Product

Σχεδιασμός σελίδων Internet

Σχεδιασμός προγραμμάτων άσκησης με αντίσταση

Κωδικός:
112313
Description: 

[...] Το σύγγραμμα παρουσιάζει τις σύγχρονες αντιλήψεις για την προπόνηση μυϊκής ενδυνάμωσης, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τη λεπτομερή καταγραφή των ευρημάτων της επιστημονικής έρευνας στον τομέα αυτό, τα οποία δίδονται με τον πλέον εύληπτο τρόπο και σε σχέση με τις ιδιαιτερότητες και τις ειδικές προσεγγίσεις που είναι αναγκαίες για τη σύνταξη ενός σωστού προγράμματος προπόνησης.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Το σύγγραμμα παρουσιάζει τις σύγχρονες αντιλήψεις για την προπόνηση μυϊκής ενδυνάμωσης, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τη λεπτομερή καταγραφή των ευρημάτων της επιστημονικής έρευνας στον τομέα αυτό, τα οποία δίδονται με τον πλέον εύληπτο τρόπο και σε σχέση με τις ιδιαιτερότητες και τις ειδικές προσεγγίσεις που είναι αναγκαίες για τη σύνταξη ενός σωστού προγράμματος προπόνησης. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα άτομα, αθλητές ή μη, έχουν στραφεί στην προπόνηση δύναμης σαν μέσο για τη βελτίωση είτε των καθημερινών δραστηριοτήτων που απαιτούν κάποιο επίπεδο δύναμης, είτε δραστηριοτήτων που είναι σχετικές ή εξειδικευμένες στις απαιτήσεις ενός αγωνίσματος ή αθλήματος. Σήμερα, προπονητές, γυμναστές και αθλητές γνωρίζουν πολύ καλά ότι, η ανάπτυξη της δύναμης είναι αποφασιστικός παράγοντας για την ανάπτυξη της ευρωστίας και την επίτευξη επιδόσεων υψηλού επιπέδου. [...] (από τον πρόλογο της ελληνικής έκδοσης)
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-399-453-7
Book pages: 
433
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Steven J. Fleck, είναι επικεφαλής του τμήματος αθλητικής επιστήμης στο κολέγιο του Κολοράντο, στην περιοχή Colorado Springs των Η Π Α. Έλαβε το διδακτορικό του δίπλωμα από το πανεπιστήμιο του Οχάιο το 1978. Έχει διατελέσει επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας προπονητικού σχεδιασμού της ολυμπιακής επιτροπής των ΗΠΑ καθώς και προπονητής μυϊκής ενδυνάμωσης της Γερμανικής ομοσπονδίας πετοσφαίρισης. Επίσης, έχει διατελέσει προπονητής σε ομάδες πoδοσφαίρισης, καλαθοσφαίρισης και κλασικού αθλητισμού, σε σχολικό επίπεδο. Ήταν αντιπρόεδρος της επιτροπής βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας της αμερικανικής ένωσης μυϊκής ενδυνάμωσης (ΝSCΑ) και είναι μέλος του αμερικάνικου κολεγίου αθλητιατρικής (ΑCSΜ). Το 1991 τιμήθηκε από την ΝSCΑ, με το βραβείο του επιστήμονα της χρονιάς στο πεδίο της αθλητικής έρευνας.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-399-453-7
Book pages: 
433
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο