Product

Σχολικός άτλας Ελλάδας

Product

Σχολικός εγγραματισμός

Σχολικός άτλας Ευρώπης, κόσμου

Κωδικός:
87356
Manufacturer: 
Description: 

Τίθεται στη διάθεση και κρίση εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων, ο νέος "Σχολικός άτλας Ευρώπης - Κόσμου", που συμπληρώνει τον κύκλο βοηθημάτων για το μάθημα της γεωγραφίας στο δημοτικό και το γυμνάσιο.
Ο Άτλας Ευρώπης - Κόσμου δεν είναι μια ακόμα "χαρτογραφία" του είδους, όπως όλες οι παραδοσιακές, αλλά ένα εντυπωσιακά περιεκτικό, φιλικό προς το μαθητή και διδακτικά αξιοποιήσιμο βοήθημα, συνοδευόμενο και από ένα φροντισμένο ένθετο τετράδιο εργασιών. Φιλοδοξεί να δώσει νέα πνοή στην ασθμαίνουσα γεωγραφική μας εκπαίδευση.
[...]

9,03 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τίθεται στη διάθεση και κρίση εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων, ο νέος "Σχολικός άτλας Ευρώπης - Κόσμου", που συμπληρώνει τον κύκλο βοηθημάτων για το μάθημα της γεωγραφίας στο δημοτικό και το γυμνάσιο. Ο Άτλας Ευρώπης - Κόσμου δεν είναι μια ακόμα "χαρτογραφία" του είδους, όπως όλες οι παραδοσιακές, αλλά ένα εντυπωσιακά περιεκτικό, φιλικό προς το μαθητή και διδακτικά αξιοποιήσιμο βοήθημα, συνοδευόμενο και από ένα φροντισμένο ένθετο τετράδιο εργασιών. Φιλοδοξεί να δώσει νέα πνοή στην ασθμαίνουσα γεωγραφική μας εκπαίδευση. [...]
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-299-321-9
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
32χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-299-321-9
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
32χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο