Product

Σύμπαν

Product

Σύμπαν

Σύμπαν

Κωδικός:
135116
Manufacturer: 
Description: 

Ένας από τους τομείς που ερευνήθηκε επισταμένως από τους αρχαίους Έλληνες ήταν και αυτός που έχει σχέση με τη γέννηση του Σύμπαντος. Το βιβλίο αποτελεί επιτομή των απόψεων των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων πάνω στο σημαντικό θέμα της δημιουργίας του Κόσμου, όπως αλλιώς ονόμαζαν το Σύμπαν που μας περιβάλλει. Με λιτό και ουσιαστικό τρόπο καταγράφονται, ερευνώνται και

16,29 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένας από τους τομείς που ερευνήθηκε επισταμένως από τους αρχαίους Έλληνες ήταν και αυτός που έχει σχέση με τη γέννηση του Σύμπαντος. Το βιβλίο αποτελεί επιτομή των απόψεων των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων πάνω στο σημαντικό θέμα της δημιουργίας του Κόσμου, όπως αλλιώς ονόμαζαν το Σύμπαν που μας περιβάλλει. Με λιτό και ουσιαστικό τρόπο καταγράφονται, ερευνώνται και σχολιάζονται στις σελίδες του, οι απόψεις του Πλάτωνα, του Αριστοτέλης, του Ησίοδου, του Ορφέα, του Δημόκριτου και πολλών άλλων Ελλήνων φιλοσόφων που ασχολήθηκαν με το θέμα αυτό, χωριστά αλλά και σε συνδυασμό, τόσο μεταξύ τους, όσο και με τις σύγχρονες απόψεις των επιστημόνων για το ίδιο θέμα. Τα αποτελέσματα εντυπωσιάζουν και ο αναγνώστης μένει κατάπληκτος από τις συμπτώσεις των θεωριών της αρχαιότητας με τις σημερινές, της τεχνολογικά προηγμένης εποχής μας.
Subtitle: 
Στην Αρχαία Ελλάδα και σήμερα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-8100-79-8
Book pages: 
231
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Χρήστος Λαγός γεννήθηκε στη Λάρισα το 1948, στην οποία και ζει μόνιμα. Είναι πτυχιούχος της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Από το 1975 εργάζεται ως προϊστάμενος λογιστηρίου σε μεγάλες βιομηχανικές και τεχνικές εταιρείες. Κατά το χρονικό διάστημα 1976-1980 διετέλεσε ωρομίσθιος καθηγητής σε διάφορα οικονομικά και λογιστικά μαθήματα του Τ.Ε.Ι. Λάρισας, ενώ από το 1981 έως το 1992 διετέλεσε καθηγητής λογιστικής σε ιδιωτική σχολή της Λάρισας.
Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και κατέχει δίπλωμα Φοροτέχνη-Λογιστή Α΄ τάξεως.
Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τη μελέτη και έρευνα ιστορικών θεμάτων.

Subtitle: 
Στην Αρχαία Ελλάδα και σήμερα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-8100-79-8
Book pages: 
231
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο