Product

Σώπα, κοτοπουλάκι

Product

Σωπάστε ν' ακούσω

Σώπα! Άκου! Μίλα!

Κωδικός:
88164
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Υπάρχουν πάρα πολλά βιβλία για την βελτίωση της επικοινωνίας - αλλά τι μπορείτε να κάνετε όταν η συζήτηση κάνει τα πράγματα χειρότερα; Ο Dr David Steibel εισάγει μια μέθοδο -τη στρατηγική επικοινωνία- που αποτελείται από τέσσερα βήματα για την επίλυση αυτού του προβλήματος.
Αυτό το βιβλίο είναι το πρώτο που σας παρουσιάζει:
- Τι να κάνετε όταν η κατανόηση του άλλου δεν είναι αρκετή για να λυθεί το πρόβλημα.
- Το κλειδί για την επίλυση μιας διαφωνίας: τη στρατηγική

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Υπάρχουν πάρα πολλά βιβλία για την βελτίωση της επικοινωνίας - αλλά τι μπορείτε να κάνετε όταν η συζήτηση κάνει τα πράγματα χειρότερα; Ο Dr David Steibel εισάγει μια μέθοδο -τη στρατηγική επικοινωνία- που αποτελείται από τέσσερα βήματα για την επίλυση αυτού του προβλήματος. Αυτό το βιβλίο είναι το πρώτο που σας παρουσιάζει: - Τι να κάνετε όταν η κατανόηση του άλλου δεν είναι αρκετή για να λυθεί το πρόβλημα. - Το κλειδί για την επίλυση μιας διαφωνίας: τη στρατηγική - Πώς να σκέφτεστε για να πείσετε κάποιον στο πλαίσιο της συγκεκριμένης κατάστασης που αντιμετωπίζετε. Είτε έχετε να κάνετε με τον προϊστάμενό σας ή με τη σύζυγό σας, είτε με κάποιον πελάτη σας ή με τα παιδιά σας, ο Dr David Steibel σας καθοδηγεί όπως έχει καθοδηγήσει κυβερνητικούς ηγέτες και επικεφαλής επιχειρήσεων.
Subtitle: 
Τι θα πεις, πού θα το πεις, πώς θα το πεις
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-364-251-7
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O David Steibel έχει επιλεγεί από πολλά τηλεοπτικά κανάλια και Διεθνή Πρακτορεία Τύπου, ως αναλυτής και ανταποκριτής. Ο Τύπος τον αποκαλεί "δεξιοτέχνη της διαμεσολάβησης". Είναι ένας παγκοσμίως διάσημος σύμβουλος διαπραγματεύσεων για εταιρικούς και κυβερνητικούς ανώτερους υπαλλήλους. Έχει συμβουλεύσει επιχειρήσεις όπως η Lockheed και η Xerox, πέραν της διδασκαλίας που ασκεί στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ στην Καλιφόρνια.

Subtitle: 
Τι θα πεις, πού θα το πεις, πώς θα το πεις
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-364-251-7
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο