Product

Σωρείτες

Product

Σωσίας αγαλμάτων

Σώσε το νερό

Κωδικός:
125721
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Η εξοικονόμηση νερού είναι απαραίτητη, προκειμένου τα αποθέματα καθαρού νερού να μη μειωθούν αισθητά και να μη μολυνθούν σε σημείο που να μην μπορούμε πια να τα χρησιμοποιήσουμε.

Στο βιβλίο αυτό θα δείτε από πού έρχεται το νερό που πίνουμε, πώς μπορεί να μολυνθεί και για ποιο λόγο θα πρέπει να το καταναλώνουμε με μέτρο. Είναι γεμάτο ιδέες και τρόπους για εξοικονόμηση νερού στο σπίτι και στο σχολείο και ενθαρρύνει τα παιδιά να συμμετάσχουν ενεργώς στη διατήρηση και τη φροντίδα του περιβάλλοντός μας.

10,48 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η εξοικονόμηση νερού είναι απαραίτητη, προκειμένου τα αποθέματα καθαρού νερού να μη μειωθούν αισθητά και να μη μολυνθούν σε σημείο που να μην μπορούμε πια να τα χρησιμοποιήσουμε. Στο βιβλίο αυτό θα δείτε από πού έρχεται το νερό που πίνουμε, πώς μπορεί να μολυνθεί και για ποιο λόγο θα πρέπει να το καταναλώνουμε με μέτρο. Είναι γεμάτο ιδέες και τρόπους για εξοικονόμηση νερού στο σπίτι και στο σχολείο και ενθαρρύνει τα παιδιά να συμμετάσχουν ενεργώς στη διατήρηση και τη φροντίδα του περιβάλλοντός μας.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-422-558-8
Book pages: 
40
Book Dimensions: 
27χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-422-558-8
Book pages: 
40
Book Dimensions: 
27χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο