Product

Τέχνη και πολιτισμός στην Αρχαία Ελλάδα

Product

Τέχνη και πολυσημία

Τέχνη και πολιτισμός του αρχαίου κόσμου

Κωδικός:
96646
Description: 

Το βιβλίο αυτό καλεί τον αναγνώστη να ανακαλύψει τους πανάρχαιους πολιτισμούς οι οποίοι έφθασαν σε υψηλά επίπεδα πολιτιστικής ανάπτυξης, παρήγαγαν μοναδικές μορφές τέχνης και αρχιτεκτονικής που άγγιξαν την τελειότητα, διακρίθηκαν στα μαθηματικά, στην αστρονομία και διαμόρφωσαν θρησκευτικές και πολιτικές ιδέες που καθόρισαν την παγκόσμια ιστορία.

91,04 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό καλεί τον αναγνώστη να ανακαλύψει τους πανάρχαιους πολιτισμούς οι οποίοι έφθασαν σε υψηλά επίπεδα πολιτιστικής ανάπτυξης, παρήγαγαν μοναδικές μορφές τέχνης και αρχιτεκτονικής που άγγιξαν την τελειότητα, διακρίθηκαν στα μαθηματικά, στην αστρονομία και διαμόρφωσαν θρησκευτικές και πολιτικές ιδέες που καθόρισαν την παγκόσμια ιστορία. Ένα προστικό και περιεκτικό κείμενο, εκατοντάδες εικόνες, αεροφωτογραφίες, σχέδια και μοναδικοί πίνακες ζωγραφικής ανοίγουν "παράθυρα" για να γνωρίσει ο αναγνώστης το παρελθόν, το οποίο μετατρέπεται σε "ζωντανή πραγματικότητα" που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο κοιτάζουμε το παρόν και το μέλλον.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-6611-08-6
Book pages: 
287
Book Dimensions: 
35χ25
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Ιωάννης Φίκας γεννήθηκε το 1962. Είναι executive Director for New Program Research στο Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδος. Είναι διδάκτορας της φιλοσοφίας και έχει διδάξει Φιλοσοφία της Αναγέννησης στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (2000-2008). Είναι συγγραφέας βιβλίων με φιλοσοφικό και ανθρωπολογικό περιεχόμενο.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-6611-08-6
Book pages: 
287
Book Dimensions: 
35χ25
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο