Product

Τήρηση λογαριασμών πελατών

Product

Της αγάπης

Τήρηση λογαριασμών πελατών

Κωδικός:
89730
Manufacturer: 
Description: 

Η τήρηση λογαριασμών πελατών (main-courante ξενοδοχείων) είναι μια πολύ σημαντική και απαραίτητη εργασία, που σκοπό έχει να καταχωρεί και να ελέγχει τις οικονομικές συναλλαγές των πελατών, των πρακτορείων και άλλων μη πελατών, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων.

22,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η τήρηση λογαριασμών πελατών (main-courante ξενοδοχείων) είναι μια πολύ σημαντική και απαραίτητη εργασία, που σκοπό έχει να καταχωρεί και να ελέγχει τις οικονομικές συναλλαγές των πελατών, των πρακτορείων και άλλων μη πελατών, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων. Στις υπευθυνότητες του main-courantier συμπεριλαμβάνονται η καταχώριση της τιμής δωματίου καθώς και των αποδείξεων των επί μέρους τμημάτων στους λογαριασμούς των πελατών, ο έλεγχος της ορθότητας των καταχωρίσεων και η συλλογή πληροφοριών για τα οικονομικά στοιχεία του ξενοδοχείου, ο υπολογισμός των εσόδων των τμημάτων, των ποσοστών πληρότητας και άλλων στατιστικών στοιχείων, το νυχτερινό κλείσιμο στο τέλος της ημέρας κ.ά. Η ορθή διεκπαιραίωση αυτών των καθηκόντων ασφαλώς συνεισφέρει θετικά στο επίπεδο των προσφερομένων υπηρεσιών του ξενοδοχείου και εξασφαλίζει την είσπραξη και τον έλεγχο των εσόδων του καταλύματος. Το βιβλίο περιλαμβάνει θεωρητικές έννοιες, παραδείγματα καταχωρίσεων, υποδείγματα εντύπων, ασκήσεις λυμένες και ασκήσεις προς επίλυση και στοχεύει στην απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων των υποψηφίων main-courantiers, αλλά και στη βελτίωση των ικανοτήτων των ήδη εργαζομένων σε αντίστοιχα τμήματα ξενοδοχείων.
Subtitle: 
Main-courante ξενοδοχείων
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-218-377-2
Book pages: 
374
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Τάνια Καπίκη - Πιβεροπούλου είναι επίκουρη καθηγήτρια στο Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Έχει συγγράψει διάφορα εκπαιδευτικά βοηθήματα, άρθρα και βιβλία, σχετικά με τον τουρισμό.

Subtitle: 
Main-courante ξενοδοχείων
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-218-377-2
Book pages: 
374
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο