Product

Τα 100 μυστικά της δίαιτας

Product

Τα 100 ρήματα της αρχαίας ελληνικής

Τα 100 μυστικά της υπέρτασης

Κωδικός:
184833
Description: 

2,5 εκατομμύρια 'Ελληνες είναι υπερτασικοί, 40% των οποίων δεν το γνωρίζουν! Η αυξημένη αρτηριακή πίεση δρα ύπουλα: δεν προκαλεί συμπτώματα και συχνά διαγιγνώσκεται με καθυστέρηση, ενώ κι απ' όσους λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή αρκετοί δεν επιτυγχάνουν φυσιολογικές τιμές.

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας φιλοδοξεί να σας ενημερώσει για την υπέρταση, τα προβλήματα υγείας που σχετίζονται μαζί της και πώς θα τα αποφύγετε.

8,06 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

2,5 εκατομμύρια 'Ελληνες είναι υπερτασικοί, 40% των οποίων δεν το γνωρίζουν! Η αυξημένη αρτηριακή πίεση δρα ύπουλα: δεν προκαλεί συμπτώματα και συχνά διαγιγνώσκεται με καθυστέρηση, ενώ κι απ' όσους λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή αρκετοί δεν επιτυγχάνουν φυσιολογικές τιμές. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας φιλοδοξεί να σας ενημερώσει για την υπέρταση, τα προβλήματα υγείας που σχετίζονται μαζί της και πώς θα τα αποφύγετε. 25 Έλληνες ειδικοί (καρδιολόγοι, παθολόγοι, διαβητολόγοι, οφθαλμίατροι, νεφρολόγοι, διατροφολόγοι, chef-culinary experts και φυσικοθεραπευτές) μοιράζονται μαζί σας 100 μικρά και μεγάλα μυστικά και σας βοηθούν να σχεδιάσετε ένα νέο τρόπο ζωής, ώστε να διατηρήσετε την πίεσή σας υπό έλεγχο! Ένα πρωτότυπο βιβλίο με έγκυρες ιατρικές συμβουλές, ευχάριστα σκίτσα, ευφυείς συνταγές μαγειρικής και πρακτικές οδηγίες άσκησης. Μία εκπαιδευτική έκδοση για ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της αρτηριακής υπέρτασης!
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-9550-18-5
Book pages: 
138
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-9550-18-5
Book pages: 
138
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο