Product

Τα βιομηχανικά κτίρια του Βόλου

Product

Τα βιτρώ της ψυχής

Τα βιοτικά μας Β΄

Κωδικός:
127008
Description: 

[...] Στην παρουσίασή μας αυτή εντάξαμε θέματα γάμου, οικογένειας, σχέσεων άνδρα και γυναίκας, παρθενίας, τεκνογονίας, πατρότητας, μητρότητας, και σχέσεων παιδιών με τους γονείς και γονέων με τα παιδιά.

Όπως θα διαπιστώσει ο μελετητής τούς το φως του λόγου του Θεού αποκαλύπτει όλη την τραγικότητα της περιπέτειας της ζωής των ανθρώπων "εν τη πτώσει" και την προοπτική της "εν Χριστώ" καταξιώσεως και πληρώσεώς της.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Στην παρουσίασή μας αυτή εντάξαμε θέματα γάμου, οικογένειας, σχέσεων άνδρα και γυναίκας, παρθενίας, τεκνογονίας, πατρότητας, μητρότητας, και σχέσεων παιδιών με τους γονείς και γονέων με τα παιδιά. Όπως θα διαπιστώσει ο μελετητής τούς το φως του λόγου του Θεού αποκαλύπτει όλη την τραγικότητα της περιπέτειας της ζωής των ανθρώπων "εν τη πτώσει" και την προοπτική της "εν Χριστώ" καταξιώσεως και πληρώσεώς της. Η μελέτη αυτή γράφτηκε για την πνευματική οικοδομή των πιστών, του πληρώματος της Ιεράς Μητροπόλεως μας, που με την χάρι του Θεού ποιμαίνουμε και διακονούμε με όλες τις δυνάμεις μας και την προσφέρουμε σ' αυτούς με την ευχή μας να βαδίσουν με οδηγό τον λόγο του Θεού έχοντας το πλήρωμα της ζωής. (από τον πρόλογο του συγγραφέα)
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-89616-9-6
Book pages: 
206
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-89616-9-6
Book pages: 
206
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο