Product

Τα μυστικά του πετυχημένου ασφαλιστή

Product

Τα μυστικά του σινεμά

Τα μυστικά του ποδοσφαίρου

Κωδικός:
104933
Αuthor: 
Description: 

Διαιτητές, προθέρμανση, θεαματικές αποκρούσεις, εύστοχα πέναλτι... Τα "Μυστικά του ποδοσφαίρου" διδάσκουν σε όλους τους μικρούς ποδοσφαιριστές αυτά που πρέπει να ξέρουν για το "βασιλιά των σπορ".
Βασικοί κανόνες και ποδοσφαιρικές τεχνικές αναλύονται με απλά λόγια. Με τη βοήθεια ψηφιακών εικόνων και φωτογραφιών περιγράφονται το κοντρολάρισμα της μπάλας, η πάσα, το τάκλιν, η σέντρα, το σουτ.
Το βιβλίο αυτό είναι απαραίτητο σε όσους θέλουν να μάθουν σωστά πώς παίζεται το δημοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο.

7,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Διαιτητές, προθέρμανση, θεαματικές αποκρούσεις, εύστοχα πέναλτι... Τα "Μυστικά του ποδοσφαίρου" διδάσκουν σε όλους τους μικρούς ποδοσφαιριστές αυτά που πρέπει να ξέρουν για το "βασιλιά των σπορ". Βασικοί κανόνες και ποδοσφαιρικές τεχνικές αναλύονται με απλά λόγια. Με τη βοήθεια ψηφιακών εικόνων και φωτογραφιών περιγράφονται το κοντρολάρισμα της μπάλας, η πάσα, το τάκλιν, η σέντρα, το σουτ. Το βιβλίο αυτό είναι απαραίτητο σε όσους θέλουν να μάθουν σωστά πώς παίζεται το δημοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-16-1801-5
Book pages: 
48
Book Dimensions: 
22χ18
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κλάιβ Γκίφορντ είναι βραβευμένος συγγραφέας που έχει γράψει πάνω από σαράντα βιβλία, μεταξύ των οποίων το Soccer Tactics και το Super Active Football. Οπαδός της λονδρέζικης ομάδας Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, είναι επίσης προπονητής ποδοσφαίρου και γράφει σε διάφορα ποδοσφαιρικά περιοδικά.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-16-1801-5
Book pages: 
48
Book Dimensions: 
22χ18
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο