Product

Τα μυστικά των μάγων

Product

Τα μυστικά των νεκρών

Τα μυστικά των μετοχών της Σοφοκλέους

Κωδικός:
123544
Description: 

Πίσω από κάθε αγορά και πώληση έστω και μίας μετοχής υπάρχει ένας απίστευτος μηχανισμός που ερήμην μας κινείται προσφέροντας πληροφορίες οι οποίες θα μας οδηγήσουν στο να σηκώσουμε το τηλέφωνο και να δώσουμε την εντολή στο χρηματιστή μας.

Οι πληροφορίες που διοχετεύονται είναι φυσικά τέτοιες που να ωφελούν μεγαλομετόχους και λόμπι.

19,80 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πίσω από κάθε αγορά και πώληση έστω και μίας μετοχής υπάρχει ένας απίστευτος μηχανισμός που ερήμην μας κινείται προσφέροντας πληροφορίες οι οποίες θα μας οδηγήσουν στο να σηκώσουμε το τηλέφωνο και να δώσουμε την εντολή στο χρηματιστή μας. Οι πληροφορίες που διοχετεύονται είναι φυσικά τέτοιες που να ωφελούν μεγαλομετόχους και λόμπι. Η μεριά που θα βοηθήσει τον επενδυτή δεν υπάρχει. Είναι μόνος του, χωρίς βοήθεια, και βασίζεται στο ένστικτο του και σε αμφιλεγόμενες πληροφορίες. Συνήθως χάνεται στον ωκεανό των φημών, με αποτέλεσμα η αγορά και πώληση να γίνεται εν θερμώ χωρίς σκέψη. Σε μια αγορά που άγεται και φέρεται από τις δηλώσεις κάθε ανίδεου, ένας οδηγός που θα δίνει κάποιες πληροφορίες για την πραγματική κίνηση των μετοχών στο ταμπλό της Σοφοκλέους ήταν επιβεβλημένος. Αυτή ήταν η σκέψη που οδήγησε στη δημιουργία αυτού του βιβλίου, το οποίο, πιστεύω ακράδαντα, θα βοηθήσει τον επενδυτή
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6604-62-4
Book pages: 
167
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Οικονομικά. Μετά από βραχύβια θητεία σε Αμερικανική τράπεζα στην Αθήνα, στις αρχές της δεκαετίας του 1980, βρέθηκε στην Αμερική, στο Σικάγο, όπου παρακολούθησε μαθήματα on line trading και δούλεψε σε μικρά γραφεία ανάλυσης μετοχών. Το 1988 γύρισε στην Αθήνα και από το 1989 συμμετέχει ενεργά στα επιχειρηματικά δρώμενα στην εταιρεία πληροφορικής του αδελφού του. Συμμετέχει επίσης και σε άλλες εταιρείες ασχολούμενες με το Χ.Α. Το 2005 ίδρυσε την εταιρεία Clear Water Think Tank S.A. Ενεργειακή Εταιρεία Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων και μέχρι σήμερα παραμένει διευθύνων σύμβουλός της. Τελευταία συνεργάζεται με την Spin Off "WaterXpert", εταιρεία με συμμετοχή του "Δημόκριτου" και του καθηγητή κ. Μακρόπουλου με αντικείμενο τη διαχείριση των υδάτινων πόρων.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6604-62-4
Book pages: 
167
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο