Product

Τα πάντα και εν πάσι Χριστός

Product

Τα πάντα πλάση

Τα πάντα όλα

Κωδικός:
188742
Description: 

Ο Νίκος Αλέφαντος είναι μία μεγάλη μορφή των ελληνικών γηπέδων. Η καριέρα του καλύπτει πέντε δεκαετίες. Έγινε πασίγνωστος ως προπονητής, αρχίζοντας από τον ιστορικό Αστέρα Εξαρχείων και αναλαμβάνοντας κατόπιν πολλές ομάδες Α΄Εθνικής κατηγορίας (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Πανιώνιος).

Ήταν ο Έλληνας τεχνικός που ενσωμάτωσε στα πλάνα του συστήματα και καινοτομίες σπουδαίων ξένων προπονητών, όπως οι Μαρτσέλο Λίπι, Ερνστ Χάπελ κ.ά. Μεγάλη του αγάπη βεβαίως είναι ο Ολυμπιακός Πειραιώς, του οποίου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία τρεις φορές μέσα σε μία 20ετία.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Νίκος Αλέφαντος είναι μία μεγάλη μορφή των ελληνικών γηπέδων. Η καριέρα του καλύπτει πέντε δεκαετίες. Έγινε πασίγνωστος ως προπονητής, αρχίζοντας από τον ιστορικό Αστέρα Εξαρχείων και αναλαμβάνοντας κατόπιν πολλές ομάδες Α΄Εθνικής κατηγορίας (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Πανιώνιος). Ήταν ο Έλληνας τεχνικός που ενσωμάτωσε στα πλάνα του συστήματα και καινοτομίες σπουδαίων ξένων προπονητών, όπως οι Μαρτσέλο Λίπι, Ερνστ Χάπελ κ.ά. Μεγάλη του αγάπη βεβαίως είναι ο Ολυμπιακός Πειραιώς, του οποίου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία τρεις φορές μέσα σε μία 20ετία. Ο φίλαθλος κόσμος αγαπά τον Αλέφαντο για τον μαχητικό χαρακτήρα του, την ντομπροσύνη του και, κυρίως, για τη μοναδική αμεσότητα με την οποία εκφράζεται. Στην αυτοβιογραφία του ο Νίκος Αλέφαντος αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες από τα αποδυτήρια και λεπτομέρειες από την καριέρα και τη ζωή του.
Subtitle: 
Η αυτοβιογραφία ενός θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-484-435-0
Book pages: 
287
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Η αυτοβιογραφία ενός θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-484-435-0
Book pages: 
287
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο