Product

Τα παιχνίδια της μοίρας

Product

Τα παιχνίδια της ωχρής πλατείας

Τα παιχνίδια της παρέας

Κωδικός:
121779
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Μήπως έχετε καιρό να παίξετε το αγαπημένο σας επιτραπέζιο παιχνίδι επειδή δε θυμάστε καλά τους κανόνες; Μήπως θέλετε να παίξετε σκάκι αλλά δεν ξέρετε πώς; Αναζητάτε καινούρια παιχνίδια τράπουλας για να διασκεδάζετε με τους φίλους σας ή παιχνίδια δράσης για τις εκδρομές σας; "Τα παιχνίδια της παρέας" είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε. Με περισσότερα από 200 απολαυστικά ψυχαγωγικά παιχνίδια στη διάθεση σας, το βιβλίο αυτό καλύπτει επιτραπέζια παιχνίδια, παιχνίδια τράπουλας, παιχνίδια συναναστροφών, παιχνίδια που παίζονται παντού, παιχνίδια κλειστού χώρου και υπαίθρια παιχνίδια.

25,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Μήπως έχετε καιρό να παίξετε το αγαπημένο σας επιτραπέζιο παιχνίδι επειδή δε θυμάστε καλά τους κανόνες; Μήπως θέλετε να παίξετε σκάκι αλλά δεν ξέρετε πώς; Αναζητάτε καινούρια παιχνίδια τράπουλας για να διασκεδάζετε με τους φίλους σας ή παιχνίδια δράσης για τις εκδρομές σας; "Τα παιχνίδια της παρέας" είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε. Με περισσότερα από 200 απολαυστικά ψυχαγωγικά παιχνίδια στη διάθεση σας, το βιβλίο αυτό καλύπτει επιτραπέζια παιχνίδια, παιχνίδια τράπουλας, παιχνίδια συναναστροφών, παιχνίδια που παίζονται παντού, παιχνίδια κλειστού χώρου και υπαίθρια παιχνίδια. Με απλές οδηγίες, εικονογραφημένα σχέδια και χρήσιμες συμβουλές ως προς τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσετε, θα ξέρετε γρήγορα με πόσους παίκτες παίζεται ένα παιχνίδι, το επίπεδο δυσκολίας του και τι «εξοπλισμό» θα χρειαστείτε. Στα "Παιχνίδια της παρέας" θα ανακαλύψετε: - πρωτότυπα παιχνίδια για σας και τους φίλους σας, που θα σας κάνουν να ζητάτε συνεχώς... άλλον ένα γύρο. - μια ποικιλία δραστηριοτήτων που απασχολούν ευχάριστα τα παιδιά σας σε μακρινές διαδρομές με κάθε μεταφορικό μέσο. - στρατηγικές για τυχερά παιχνίδια, όπως το μπλάκτζακ και το πόκερ. Και, τώρα... ώρα για παιχνίδι!
Subtitle: 
Παιχνίδια που παίζονται παντού, κλειστού χώρου, υπαίθρια, επιτραπέζια, τράπουλας, συναναστροφών
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-04-3230-9
Book pages: 
255
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Πρώην συγγραφέας νομικών κειμένων και ερευνητής, ο Τζιμ Γκλεν θεωρεί τα παιχνίδια ως δια βίου χόμπι και έχει εργαστεί ως συγγραφέας και σύμβουλος εκδόσεων γύρω από μια μεγάλη ποικιλία τεχνικών και δημοφιλών θεμάτων γενικού ενδιαφέροντος για περισσότερα από 20 χρόνια.
Ζει και εργάζεται στο Νέο Μεξικό.

Subtitle: 
Παιχνίδια που παίζονται παντού, κλειστού χώρου, υπαίθρια, επιτραπέζια, τράπουλας, συναναστροφών
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-04-3230-9
Book pages: 
255
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο