Product

Τα σχολικά σταυρόλεξα για την Β΄ δημοτικού

Product

Τα σχολικά τραγούδια μας

Τα σχολικά τραγούδια µας

Κωδικός:
146035
Description: 

"Τα σχολικά τραγούδια µας για µικρά παιδιά" είναι ένα βιβλίο που περιέχει 2 cd και περιλαµβάνει 84 γνωστά, παραδοσιακά αλλά και καινούργια, παιδικά τραγούδια τραγουδισµένα από τη παιδική χορωδία της Κικής Καψάσκη µε τη συνοδεία της ορχήστρας της.

Απευθύνονται σε κάθε παιδί, από τη βρεφική του ηλικία µέχρι και την τρίτη δηµοτικού. Αποτελούν συνεπώς απαραίτητο παιδαγωγικό εργαλείο για το βρεφονηπιακό σταθµό, το νηπιαγωγείο και το δηµοτικό.

15,30 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Τα σχολικά τραγούδια µας για µικρά παιδιά" είναι ένα βιβλίο που περιέχει 2 cd και περιλαµβάνει 84 γνωστά, παραδοσιακά αλλά και καινούργια, παιδικά τραγούδια τραγουδισµένα από τη παιδική χορωδία της Κικής Καψάσκη µε τη συνοδεία της ορχήστρας της. Απευθύνονται σε κάθε παιδί, από τη βρεφική του ηλικία µέχρι και την τρίτη δηµοτικού. Αποτελούν συνεπώς απαραίτητο παιδαγωγικό εργαλείο για το βρεφονηπιακό σταθµό, το νηπιαγωγείο και το δηµοτικό. Με τα τραγούδια αυτά καλύπτονται οι ενότητες οικογένεια, 4 εποχές, ζώα, µέσα µεταφοράς & επικοινωνίας, εθνικές και σχολικές γιορτές, απόκριες, Πάσχα, Χριστούγεννα, ενώ περιέχονται και πολλά άλλα ευχάριστα ρυθµικά παιδικά τραγούδια.
Subtitle: 
Για μικρά παιδιά
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-89856-1-7
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Subtitle: 
Για μικρά παιδιά
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-89856-1-7
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο