Product

Τα τέσσερα παιδιά στο σπίτι του μυστηρίου

Product

Τα τέσσερα στοιχεία

Τα τέσσερα σπίτια

Κωδικός:
89328
Manufacturer: 
Description: 

Η Αυστραλία έγινε η δεύτερη πατρίδα του, αλλά η Αλεξάνδρεια ρίζωσε στην καρδιά του και οι αναμνήσεις του από τα 23 χρόνια που έζησε εκεί χαράχθηκαν βαθιά στη μνήμη του και σηματοδότησαν τη μετέπειτα πορεία του.
Ο Δημήτρης Πρωτοψάλτης, Έλληνας από την Αίγυπτο, θυμάται, αναπολεί, ξαναζεί μαζί με τους αναγνώστες τις καλές και τις κακές στιγμές που έζησε σε μία χώρα τόσο διαφορετική από την Ελλάδα, σε μία χώρα γεμάτη μυστήριο και σοφία, όπου ένα μείγμα πολιτισμών προσπάθησε να συμβιώσει παλεύοντας για ένα καλύτερο αύριο.

11,70 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Αυστραλία έγινε η δεύτερη πατρίδα του, αλλά η Αλεξάνδρεια ρίζωσε στην καρδιά του και οι αναμνήσεις του από τα 23 χρόνια που έζησε εκεί χαράχθηκαν βαθιά στη μνήμη του και σηματοδότησαν τη μετέπειτα πορεία του. Ο Δημήτρης Πρωτοψάλτης, Έλληνας από την Αίγυπτο, θυμάται, αναπολεί, ξαναζεί μαζί με τους αναγνώστες τις καλές και τις κακές στιγμές που έζησε σε μία χώρα τόσο διαφορετική από την Ελλάδα, σε μία χώρα γεμάτη μυστήριο και σοφία, όπου ένα μείγμα πολιτισμών προσπάθησε να συμβιώσει παλεύοντας για ένα καλύτερο αύριο. Σε μία περίοδο αναταραχών, σε μία περίοδο κρίσιμων ιστορικών εξελίξεων, ένας Αιγυπτιώτης έρχεται αντιμέτωπος με την κοινή μοίρα όλων των ξένων στην Αίγυπτο, το διωγμό, το ξεριζωμό. [...]
Subtitle: 
Η Αλεξάνδρεια όπως την έζησα 1926-1949
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-7695-26-7
Book pages: 
184
Book Dimensions: 
19χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Η Αλεξάνδρεια όπως την έζησα 1926-1949
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-7695-26-7
Book pages: 
184
Book Dimensions: 
19χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο