Product

Τα όνειρα και η ερμηνεία τους

Product

Τα όνειρα και οι μοίρες

Τα όνειρα και η σημασία τους

Κωδικός:
95649
Manufacturer: 
Description: 

Όλοι οι άνθρωποι βλέπουν όνειρα, αλλά πολλοί δεν τα θυμούνται. Τώρα, μπορείτε να μάθετε πώς να θυμάστε τα όνειρά σας, ώστε να λύνετε καθημερινά προλβήματα και να κατανοείτε καλύτερα τα βαθύτερα συναισθήματά σας.
Αυτό το βιβλίο εξετάζει τη φύση του ύπνου, των ονείρων, του ανθρώπινου νου και της συνειδητότητας, και κατόπιν αναλύει τα διαφορετικά είδη ονείρων, που βλέπουν οι άνθρωποι.
Περιλαμβάνει ένα εκτεταμένο Λεξικό Ονείρων, που δίνει τις αναγνωρισμένες σημασίες, οι οποίες εξηγούν εκατοντάδες ονειρικές εικόνες.

12,60 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όλοι οι άνθρωποι βλέπουν όνειρα, αλλά πολλοί δεν τα θυμούνται. Τώρα, μπορείτε να μάθετε πώς να θυμάστε τα όνειρά σας, ώστε να λύνετε καθημερινά προλβήματα και να κατανοείτε καλύτερα τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Αυτό το βιβλίο εξετάζει τη φύση του ύπνου, των ονείρων, του ανθρώπινου νου και της συνειδητότητας, και κατόπιν αναλύει τα διαφορετικά είδη ονείρων, που βλέπουν οι άνθρωποι. Περιλαμβάνει ένα εκτεταμένο Λεξικό Ονείρων, που δίνει τις αναγνωρισμένες σημασίες, οι οποίες εξηγούν εκατοντάδες ονειρικές εικόνες.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-326-118-1
Book pages: 
198
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Migene Gonzalez - Wippler έχει εργαστεί ως επιμελήτρια για τα Ηνωμένα Έθνη και το Αμερικανικό Ινστιτούτο Φυσικής και έχει γράψει 15 βιβλία. Γεννήθηκε στο Πουέρτο Ρίκο και έχει πτυχίο ανθρωπολογίας και ψυχολογίας.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-326-118-1
Book pages: 
198
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο