Product

Ταξίδι στα Ιεροσόλυμα

Product

Ταξίδι στα όρια του έθνους

Ταξίδι στα νησιά με τον ήλιο συντροφιά

Κωδικός:
178427
Description: 

Με αυτό το έργο τα παιδιά αναπτύσσουν ποικίλες κοινωνικές και πολιτιστικές δραστη-ριότητες που έχουν να κάνουν με τη Γεωγραφία, Ιστορία, Μυθολογία, Μαθηματικά, Αρχαιολογία, Οικολογία, γλωσσική καλλιέργεια, θρησκευτική και αισθητική αγωγή.
Αυτοί είναι μερικοί από τους τομείς στους οποίους εισάγονται τα παιδιά. Κι όλα αυτά με τον πιο ευχάριστο τρόπο - μέσα από το παιχνίδι, την ποίηση, τη μουσική και το χορό.

12,88 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με αυτό το έργο τα παιδιά αναπτύσσουν ποικίλες κοινωνικές και πολιτιστικές δραστη-ριότητες που έχουν να κάνουν με τη Γεωγραφία, Ιστορία, Μυθολογία, Μαθηματικά, Αρχαιολογία, Οικολογία, γλωσσική καλλιέργεια, θρησκευτική και αισθητική αγωγή. Αυτοί είναι μερικοί από τους τομείς στους οποίους εισάγονται τα παιδιά. Κι όλα αυτά με τον πιο ευχάριστο τρόπο - μέσα από το παιχνίδι, την ποίηση, τη μουσική και το χορό. Παίρνουν μηνύματα απαραίτητα για την περαιτέρω ανάπτυξή τους, όπως μηνύματα αγάπης, φιλίας, συμπόνιας, καλοσύνης, ειρήνης, ενώ το στοιχείο της χαράς και της διασκέδασης είναι διάχυτο και καθοριστικό. Είναι ένα έργο με ροή, ανάλαφρο, δροσερό, καλοκαιρινό. Όλο το έργο είναι ένας ύμνος για την Ελλάδα και τις θάλασσές της.
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-6742-31-8
Book pages: 
72
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-6742-31-8
Book pages: 
72
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο