Product

Ταξίδι στο σκοτάδι

Product

Ταξίδι στο σώμα

Ταξίδι στο συναίσθημα

Κωδικός:
140712
Manufacturer: 
Description: 

"Ακολούθα τον δρόμο της καρδιάς σου", μας προτρέπει ο Carlos Castaneda, στα διδάγματα του Δον Χουάν και ο Ινδιάνος φύλαρχος Πουέμπλο, στις συνομιλίες του με τον Jung.

Αυτό τον δρόμο ακολουθεί και η συγγραφέας στο ταξίδι της, από την κατανόηση των υπαρξιακών διλημμάτων, στην βιωμένη εμπειρία της ως ψυχοθεραπεύτρια και πρωτίστως ως άνθρωπος.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Ακολούθα τον δρόμο της καρδιάς σου", μας προτρέπει ο Carlos Castaneda, στα διδάγματα του Δον Χουάν και ο Ινδιάνος φύλαρχος Πουέμπλο, στις συνομιλίες του με τον Jung. Αυτό τον δρόμο ακολουθεί και η συγγραφέας στο ταξίδι της, από την κατανόηση των υπαρξιακών διλημμάτων, στην βιωμένη εμπειρία της ως ψυχοθεραπεύτρια και πρωτίστως ως άνθρωπος. Απευθύνεται στην ανιψιά της, αλλά και σε όλους όσους παλεύουν με τις βασικές αγωνίες και συγκρούσεις της ύπαρξης. Ο φόβος του θανάτου και η ανάγκη για δημιουργία, η υπαρξιακή μοναξιά και η συνύπαρξη με τους άλλους, το βαρύ φορτίο της ευθύνης αλλά και η μέθη της ελευθερίας, η διαρκής αναζήτηση νοήματος και η αίσθηση ματαιότητας, η προσπάθεια για αυθεντικότητα σε ένα κόσμο γεμάτο από βιτρίνες. Καθένας καλείται να λάβει θέση απέναντι στα μεγάλα διλήμματα της ζωής και να επιλέξει το πώς ζει. Για τον υπαρξισμό δεν υπάρχουν εύκολες ή έτοιμες λύσεις. Συχνά δεν υπάρχουν καν απαντήσεις παρά μόνο καινούργια ερωτήματα. Το ταξίδι της ζωής είναι μια δύσκολη αλλά και συναρπαστική εμπειρία. Το συναίσθημα, αν και παραμελημένο, παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Subtitle: 
Ο υπαρξισμός στη ζωή μου
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6898-00-8
Book pages: 
116
Book Dimensions: 
19χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ευγενία Γεωργαντά γεννήθηκε το 1959 στην Αθήνα. Σπούδασε ψυχολογία στο Αμερικάνικο Κολέγιο-Deree College και στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Tufts University στη Βοστόνη και διδακτορικό στο Massachusetts School of Professional Psychology.
Από το 1986 ζει και εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια στην Ελλάδα. Έχει διδάξει στο Αμερικάνικο Κολέγιο-Deree College, στο Southeastern, στο La Verne, στο Κέντρο Συμβουλευτικής και Θεραπείας, καθώς και σε σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει συμμετάσχει με παρουσιάσεις και ομιλίες σε διεθνή συνέδρια. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και βιβλία. Είναι συνεργάτης του Συμβουλευτικού Κέντρου Φοιτητών στο Πανεπιστημίου Αθηνών, για θέματα που αφορούν άτομα με ειδικές ανάγκες.
Είναι μέλος της Ακαδημίας Επιστημών της Νέας Υόρκης, του Αμερικάνικου Ψυχολογικού Συλλόγου και του παραρτήματος 32 της Ανθρωπιστικής Ψυχολογίας (APA, Div. 32), του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Ψυχοθεραπευτών (EAP), της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας (ΕΛΨΕ) και του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ).

Subtitle: 
Ο υπαρξισμός στη ζωή μου
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6898-00-8
Book pages: 
116
Book Dimensions: 
19χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο