Product

Τεχνικός δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών

Product

Τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής

Τεχνικός δικτύων υπολογιστών

Κωδικός:
146584
Description: 

Αυτός ο μοναδικός οδηγός βασίζεται στον κανονισμό κατάρτισης της ειδικότητας "Τεχνικός Δικτύων Υπολογιστών" του τομέα Πληροφορικής - Τηλεπικοινωνιών - Δικτύων του Ο.Ε.Ε.Κ. και περιλαμβάνει τις απαντήσεις στα θέματα του θεωρητικού μέρους πιστοποίησης που έχει προτείνει ο οργανισμός.

17,55 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αυτός ο μοναδικός οδηγός βασίζεται στον κανονισμό κατάρτισης της ειδικότητας "Τεχνικός Δικτύων Υπολογιστών" του τομέα Πληροφορικής - Τηλεπικοινωνιών - Δικτύων του Ο.Ε.Ε.Κ. και περιλαμβάνει τις απαντήσεις στα θέματα του θεωρητικού μέρους πιστοποίησης που έχει προτείνει ο οργανισμός. Το βιβλίο είναι δομημένο σε μορφή ερωταπαντήσεων και αποτελείται από δύο ενότητες: - Η πρώτη ενότητα (Ερωτήσεις Ομάδας Α) αποτελείται από απαντήσεις σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων σχετικά με τους υπολογιστές και τα δίκτυα υπολογιστών. - Η δεύτερη ενότητα (Ερωτήσεις Ομάδας Β) αποτελείται από απαντήσεις σε ερωτήσεις εξειδικευμένων γνώσεων σχετικά με τους υπολογιστές και τα δίκτυα υπολογιστών. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει ένα ευρετήριο ερωτήσεων, έτσι ώστε ο αναγνώστης να μπορεί να εντοπίζει εύκολα την ερώτηση ή το θέμα που τον ενδιαφέρει. Οι απαντήσεις είναι όσο το δυνατό πιο συνοπτικές, αλλά καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις τόσο των ερωτήσεων όσο και των εξετάσεων πιστοποίησης για τους αποφοίτους Ι.Ε.Κ. Το βιβλίο απευθύνεται: - Στους καταρτιζόμενους και τους εκπαιδευτές της ειδικότητας των Ι.Ε.Κ. "Τεχνικός Δικτύων Υπολογιστών". - Σε όσους ασχολούνται με τον τομέα των δικτύων υπολογιστών και θέλουν να αποκτήσουν γενικές και εξειδικευμένες γνώσεις στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα δίκτυα υπολογιστών, και τις τηλεπικοινωνίες.
Subtitle: 
Ένας πρακτικός οδηγός: Απαντήσεις στα θέματα πιστοποίησης του θεωρητικού μέρους των εξετάσεων Ι.Ε.Κ. του Ο.Ε.Ε.Κ.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-461-289-1
Book pages: 
312
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Νικόλαος Γραμμένος είναι πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών: στο πεδίο των Συστημάτων Επικοινωνιών και Δικτύων (τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Πανεπιστήμιο Αθηνών) και στο πεδίο της Διοίκησης Τεχνολογικών Συστημάτων (τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο). Το 2002 η διπλωματική του εργασία βραβεύθηκε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Τηλεπικοινωνιών "Awards of Excellence in Telecommunications" που διοργάνωσε η Ericson Hellas. Έχει εργαστεί ως Προγραμματιστής Η/Υ και Αναλυτής Συστημάτων στην εταιρεία Intracom Α.Ε, και από το 2006 είναι μόνιμος καθηγητής Πληροφορικής στη Δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Έχει περισσότερες από 600 ώρες εκπαιδευτικής εμπειρίας στην επαγγελματική κατάρτιση, ενώ έχει εργαστεί για δύο χρόνια και στον Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Ε.Ε.Κ.). Επίσης, έχει διδάξει στην Ανωτάτη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) και στη Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (Σ.Τ.Υ.Α.). Τέλος, είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από το Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ε.ΚΕ.ΠΙΣ.) και εγγεγραμμένος στο Μητρώο Εισηγήτώντου Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης.

Subtitle: 
Ένας πρακτικός οδηγός: Απαντήσεις στα θέματα πιστοποίησης του θεωρητικού μέρους των εξετάσεων Ι.Ε.Κ. του Ο.Ε.Ε.Κ.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-461-289-1
Book pages: 
312
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο