Product

Τι σημαίνουν άστρα και πλανήτες

Product

Τι σημαίνουν τα σύμβολα

Τι σημαίνουν τα όνειρα

Κωδικός:
103640
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ο διάσημος ψυχολόγος Ντέιβιντ Φοντάνα συγκεντρώνει σ' αυτό το αποκαλυπτικό και ταυτόχρονα, επιστημονικά έγκυρο βιβλίο, όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε για να κατανοήσουμε τα όνειρά μας, να διδαχτούμε από αυτά και να αποκωδικοποιήσουμε τους συμβολισμούς που κρύβουν.
Πλαισιωμένο από αριστουργηματικές εικόνες, το κείμενο του διάσημου ψυχολόγου Ντέιβιντ Φοντάνα αποκαλύπτει τη σημασία των ονείρων και αποκρυπτογραφεί τη γλώσσα του υποσυνείδητου, με τρόπο έγκυρο, αλλά και ταυτόχρονα λειτουργικό για την καθημερινή μας ζωή.

16,62 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο διάσημος ψυχολόγος Ντέιβιντ Φοντάνα συγκεντρώνει σ' αυτό το αποκαλυπτικό και ταυτόχρονα, επιστημονικά έγκυρο βιβλίο, όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε για να κατανοήσουμε τα όνειρά μας, να διδαχτούμε από αυτά και να αποκωδικοποιήσουμε τους συμβολισμούς που κρύβουν. Πλαισιωμένο από αριστουργηματικές εικόνες, το κείμενο του διάσημου ψυχολόγου Ντέιβιντ Φοντάνα αποκαλύπτει τη σημασία των ονείρων και αποκρυπτογραφεί τη γλώσσα του υποσυνείδητου, με τρόπο έγκυρο, αλλά και ταυτόχρονα λειτουργικό για την καθημερινή μας ζωή.
Subtitle: 
Ένας συναρπαστικός οδηγός για την ερμηνεία των ονείρων
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-88859-1-4
Book pages: 
248
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O David Fontana είναι διεθνώς αναγνωρισμένος συγγραφέας και εκπαιδευτικός ψυχολόγος με άμεση εμπειρία ως δάσκαλος σε σχολεία κατώτερης και μέσης εκπαίδευσης. Είναι επίσης μέλος της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας και ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Διαπροσωπικής Ψυχολογίας, ενώ διδάσκει ως επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ και στο Πανεπιστήμιο John Moores του Λίβερπουλ. Έχει γράψει πολλά βιβλία, που έχουν μεταφραστεί σε 26 γλώσσες.

Subtitle: 
Ένας συναρπαστικός οδηγός για την ερμηνεία των ονείρων
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-88859-1-4
Book pages: 
248
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο