Product

Τι φταίει

Product

Τι χρειάζεται;

Τι φταίω που γεννήθηκα δίδυμος;

Κωδικός:
79746
Manufacturer: 
Description: 

Το πιθανότερο είναι ότι κάθε εβδομάδα διαβάζεις το ωροσκόπιό σου στα περιοδικά. Κάνουν προβλέψεις αν πρόκειται να περάσεις εκπληκτικά, ή όχι. Αλλά η αστρολογία μπορεί να προβλέψει περισσότερα - πολλά περισσότερα.
- Ποια στοιχεία της προσωπικότητάς σου σχετίζονται με το ηλιακό σου ζώδιο; Πώς γίνεται δύο άτομα που ανήκουν στο ίδιο ζώδιο να έχουν αντίθετους χαρακτήρες;
- Ποια ρούχα και ποια χρώματα είναι πιο πιθανόν να σου ταιριάζουν καλύτερα;
- Πώς είναι οι σχέσεις σου με την οικογένειά σου, τους φίλους, τους καθηγητές και με το αντίθετο φύλο;

8,01 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το πιθανότερο είναι ότι κάθε εβδομάδα διαβάζεις το ωροσκόπιό σου στα περιοδικά. Κάνουν προβλέψεις αν πρόκειται να περάσεις εκπληκτικά, ή όχι. Αλλά η αστρολογία μπορεί να προβλέψει περισσότερα - πολλά περισσότερα. - Ποια στοιχεία της προσωπικότητάς σου σχετίζονται με το ηλιακό σου ζώδιο; Πώς γίνεται δύο άτομα που ανήκουν στο ίδιο ζώδιο να έχουν αντίθετους χαρακτήρες; - Ποια ρούχα και ποια χρώματα είναι πιο πιθανόν να σου ταιριάζουν καλύτερα; - Πώς είναι οι σχέσεις σου με την οικογένειά σου, τους φίλους, τους καθηγητές και με το αντίθετο φύλο; - Σε ποια μαθήματα έχεις περισσότερες πιθανότητες να αριστεύσεις; Αυτό το καταπληκτικά ενδιαφέρον βιβλίο περιλαμβάνει επίσης ερωτηματολόγια για να διαπιστώσετε εσύ και οι φίλοι σου πόσο συμβατοί είσαστε με τα ηλιακά σας ζώδια!
Subtitle: 
Αστρολογία για εφήβους
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8255-21-Χ
Book pages: 
212
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Αστρολογία για εφήβους
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8255-21-Χ
Book pages: 
212
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο