Product

Το Ι συνέδριο της Κομμουνιστικής Διεθνούς

Product

Το ίαμα κάνναβη

Το Internet στις επιχειρήσεις

Κωδικός:
105845
Description: 

Η έκδοση αυτή παρέχει τις απαιτούμενες πληροφορίες για την κατανόηση του πλαισίου λειτουργίας και την αξιοποίηση του δικτύου επικοινωνίας Internet.
Αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για αυτούς που επιδιώκουν να προσαρμόσουν τη δράση και λειτουργία τους στις εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας και ειδικότερα της πληροφορικής.
Ο οδηγός αυτός αποτελεί ένα από τα προϊόντα του προγράμματος "Οι ΜΜΕ των ΟΤΑ", το οποίο υλοποιήθηκε από την ΕΕΤΑΑ, με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πλαίσιο της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας ADAPT.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η έκδοση αυτή παρέχει τις απαιτούμενες πληροφορίες για την κατανόηση του πλαισίου λειτουργίας και την αξιοποίηση του δικτύου επικοινωνίας Internet. Αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για αυτούς που επιδιώκουν να προσαρμόσουν τη δράση και λειτουργία τους στις εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας και ειδικότερα της πληροφορικής. Ο οδηγός αυτός αποτελεί ένα από τα προϊόντα του προγράμματος "Οι ΜΜΕ των ΟΤΑ", το οποίο υλοποιήθηκε από την ΕΕΤΑΑ, με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πλαίσιο της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας ADAPT.
Publications Date: 
1998
Book ISBN: 
960-7509-21-8
Book pages: 
37
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
1998
Book ISBN: 
960-7509-21-8
Book pages: 
37
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο