Product

Το απολυταρχικό κράτος

Product

Το απόλυτο βιβλικό κουίζ

Το απόλυτο Glam!

Κωδικός:
122485
Description: 

Το στυλ είναι σαν τα διαμάντια: παντοτινό.
Αλλά κοστίζει πολύ λιγότερο...

Από το μικρό μαύρο φόρεμα στο τζην, από τη γόβα στιλέτο στο T-shirt κι από την καμπαρντίνα στο μαργαριταρένιο κολιέ, δέκα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας αποδείχτηκαν αγέραστα στο χρόνο. Κοιτούν αγέρωχα τις εφήμερες τάσεις να περνούν, κατέχοντας το μυστικό της πραγματικής φινέτσας.

12,15 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το στυλ είναι σαν τα διαμάντια: παντοτινό. Αλλά κοστίζει πολύ λιγότερο... Από το μικρό μαύρο φόρεμα στο τζην, από τη γόβα στιλέτο στο T-shirt κι από την καμπαρντίνα στο μαργαριταρένιο κολιέ, δέκα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας αποδείχτηκαν αγέραστα στο χρόνο. Κοιτούν αγέρωχα τις εφήμερες τάσεις να περνούν, κατέχοντας το μυστικό της πραγματικής φινέτσας. Το "Aπόλυτο Glam!" είναι η γοητευτική ιστορία τους -της γέννησης, της καθιέρωσής τους, της συνάντησής τους με την τέχνη και τις ιδέες κάθε εποχής. Και μαζί, ένας πολύτιμος πρακτικός οδηγός για το πώς να τα αποκτήσουμε και πώς να τα φορέσουμε, "κλέβοντας" κάτι από την αίγλη των ξεχωριστών ανθρώπων που τα έκαναν διάσημα. Το "Απόλυτο Glam!" είναι ένα βιβλίο αφιερωμένο στις γυναίκες που βαρέθηκαν να αποχαιρετούν τα μισά τους ρούχα με κάθε αλλαγή της σεζόν, υποτασσόμενες στην τυραννία του trend. Στις γυναίκες που πιστεύουν ότι το αληθινά ωραίο απέχει έτη φωτός από το κραυγαλέο ντύσιμο οποιασδήποτε τηλεοπτικής βασίλισσας της σιλικόνης. Και που θα προσυπέγραφαν ανεπιφύλακτα τη ρήση της μεγάλης Κοκό Σανέλ, ότι "η μόδα παλιώνει, μόνο το στυλ μένει πάντα το ίδιο". Τι είναι, όμως, το στυλ και πώς αποκτιέται; Με γνώση και χιούμορ η Cinzia Felicetti αναλαμβάνει να μας συστήσει το βασικό του οπλοστάσιο. Τους δέκα πιστούς συμμάχους του, απαραίτητα συστατικά κάθε γκαρνταρόμπας που σέβεται τον εαυτό της. Δέκα κομμάτια - σύμβολα. Δέκα κομμάτια - σημεία επαφής της ματαιοδοξίας μας με την υψηλή αισθητική, που έχουν όλα ένα κοινό γνώρισμα: τη διαχρονικότητά τους. Γιατί "ένα ρούχο κομψό από τη φύση του", λέει η Felicetti, "είναι σαν τους έξυπνους, χαρισματικούς ανθρώπους: γίνεται καλύτερο όσο περνούν τα χρόνια".
Subtitle: 
Τα 10 "must" της γυναικείας γκαρνταρόμπας
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-620-496-0
Book pages: 
220
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Cinzia Felicetti είναι δημοσιογράφος και ζει από το '87 στο Μιλάνο.
Έχει εργαστεί στα έντυπα Amica, Moda και το μουσικό Tutto, ενώ για τεσσεράμισι χρόνια, μέχρι πρόσφατα, ήταν διευθύντρια του ιταλικού Cosmopolitan. Είναι παθιασμένη με τη μόδα, το σινεμά και τη μουσική.
Γράφοντας το "Απόλυτο Glam!" δεν μπορούσε παρά να αγοράσει κι εκείνη τα δικά της δέκα απαραίτητα κομμάτια. Τώρα, μπορεί να της λείπουν κάποια χρήματα, αλλά σίγουρα όχι το στυλ.

Subtitle: 
Τα 10 "must" της γυναικείας γκαρνταρόμπας
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-620-496-0
Book pages: 
220
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο