Product

Το βάρος των αριθμών

Product

Το βάρος των πετραδιών

Το βάρος των λουλουδιών

Κωδικός:
88776
Manufacturer: 
Description: 

Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα με άρωμα Άπω Ανατολής.
Η πλοκή εκτυλίσσεται στο Μπαλί και βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία της δεκαετίας του '80. Κεντρικοί ήρωες είναι ο ιάπωνας καλλιτέχνης "Τεζ" Νισιζίμα που περιπλανιέται στην Ασία και η δυτικοτραφής αδελφή του Καορού. Όταν ο Τεζ συλλαμβάνεται στο Μπαλί για εμπόριο ηρωίνης και η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή, η μόνη που θα προσπαθήσει να τον σώσει είναι η αδελφή του.

12,38 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα με άρωμα Άπω Ανατολής. Η πλοκή εκτυλίσσεται στο Μπαλί και βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία της δεκαετίας του '80. Κεντρικοί ήρωες είναι ο ιάπωνας καλλιτέχνης "Τεζ" Νισιζίμα που περιπλανιέται στην Ασία και η δυτικοτραφής αδελφή του Καορού. Όταν ο Τεζ συλλαμβάνεται στο Μπαλί για εμπόριο ηρωίνης και η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή, η μόνη που θα προσπαθήσει να τον σώσει είναι η αδελφή του.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-375-746-2
Book pages: 
384
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Νατσούκι Ικεζάουα, συγγραφέας, ποιητής, μεταφραστής και κριτικός κινηματογράφου, γεννήθηκε το 1945 στο Χοκάιντο. Ένας απ' τους σπουδαιότερους σύγχρονους ιάπωνες συγγραφείς, μετά τις σπουδές του έζησε στην Ελλάδα για τρία χρόνια, στα μέσα της δεκαετίας του '70, δουλεύοντας ως ξεναγός. Έχει μεταφράσει σπουδαίους νεοέλληνες ποιητές και έχει υποτιτλήσει στα ιαπωνικά ταινίες του Θεόδωρου Αγγελόπουλου. Έχει λάβει πολλές τιμητικές διακρίσεις για το συγγραφικό του έργο, μεταξύ των οποίων το βραβείο Mainichi για το μυθιστόρημά του "Το βάρος των λουλουδιών".

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-375-746-2
Book pages: 
384
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο