Product

Το βιβλίο και ο χρόνος 1979-1991

Product

Το βιβλίο κόλαση

Το βιβλίο και το ξίφος

Κωδικός:
122121
Manufacturer: 
Description: 

Ο κόσμος της Κίνας, η παράδοση και η φιλοσοφία των πολεμικών τεχνών, σ' ένα κλασικό έργο με καταιγιστική δράση. Άρωμα περιπέτειας και Ανατολής από το πιο πολυδιαβασμένο συγγραφέα μυθιστορημάτων για τις πολεμικές τέχνες.

Κίνα, 18ος αιώνας. Ένας αμείλικτος πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Αυλή των Μαντσού και στους αντιπάλους της για το μέλλον της Κινεζικής Αυτοκρατορίας. Ο αυτοκράτορας προσπαθεί να εξοντώσει την πιο ισχυρή μυστική εταιρία της Κίνας, τους "Ήρωες του Κόκκινου Άνθους".

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο κόσμος της Κίνας, η παράδοση και η φιλοσοφία των πολεμικών τεχνών, σ' ένα κλασικό έργο με καταιγιστική δράση. Άρωμα περιπέτειας και Ανατολής από το πιο πολυδιαβασμένο συγγραφέα μυθιστορημάτων για τις πολεμικές τέχνες. Κίνα, 18ος αιώνας. Ένας αμείλικτος πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Αυλή των Μαντσού και στους αντιπάλους της για το μέλλον της Κινεζικής Αυτοκρατορίας. Ο αυτοκράτορας προσπαθεί να εξοντώσει την πιο ισχυρή μυστική εταιρία της Κίνας, τους "Ήρωες του Κόκκινου Άνθους". Η αναμέτρηση θα είναι συναρπαστική. Κάθε στρατόπεδο έχει τους δικούς του κανόνες, τους δικούς του κώδικες αξιών, τη δική του φιλοσοφία ζωής. Φωτισμένοι δάσκαλοι προσπαθούν να διατηρήσουν την ειρήνη. Από τις αχανείς ερήμους της Κεντρικής Ασίας μέχρι τις απομακρυσμένες περιοχές των συνόρων, η μάχη του Καλού και του Κακού θα κορυφωθεί...
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-04-3460-3
Book pages: 
628
Book Dimensions: 
22χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Λουί Τσα (γνωστός και με το ψευδώνυμο Γιν Γιονγκ) γεννήθηκε το 1924 στο Χανγκτσού της Κίνας. Σπούδασε ξένες γλώσσες και νομικά και ειδικεύτηκε στο διεθνές δίκαιο. Ασχολήθηκε ενεργά με τη δημοσιογραφία, ιδρύοντας τις εφημερίδες "Ming Pao Daily News" στο Χονγκ Κονγκ και "Shin Ming Daily News" στη Σιγκαπούρη, καθώς και άλλες σχετικές εκδόσεις. Είναι ο δημοφιλέστερος συγγραφέας στις κινέζικες κοινότητες όλου του κόσμου. Τα μυθιστορήματά του για τις πολεμικές τέχνες, που αρχικά γράφτηκαν ως αφηγήματα σε συνέχειες για τις εφημερίδες, έχουν μεταφερθεί στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο, σε ηχητικά βιβλία, σε κινούμενα σχέδια και παιχνίδια υπολογιστών. "Το βιβλίο και το ξίφος" είναι το πρώτο του μυθιστόρημα και κυκλοφόρησε το 1955.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-04-3460-3
Book pages: 
628
Book Dimensions: 
22χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο