Product

Το βιβλίο της θεϊκής μαγείας

Product

Το βιβλίο της θηλυκότητας

Το βιβλίο της Θελ

Κωδικός:
83125
Manufacturer: 
Description: 

Βρισκόμαστε στα παραδείσια λαγκάδια του Αρ, έναν τόπο φανταστικό που κατοικείται από Μνε Σεραφείμ. Ο ήλιος μόλις έχει ανατείλει και οι κόρες των Μνε Σεραφείμ, τρέχουν να βοσκήσουν τα κοπάδια τους. Όμως η μικρή Θελ, ένα αγνό και παρθένο πλάσμα, είναι πολύ ανύσυχη. Νιώθει πως κάτι πρέπει να κάνει. Δεν ξέρει τι ακριβώς και φοβάται. Δεν πηγαίνει στη βοσκή με το κοπάδι της, αλλά κατεβαίνει στην όχθη του ποταμού Αδωνά.

10,32 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Βρισκόμαστε στα παραδείσια λαγκάδια του Αρ, έναν τόπο φανταστικό που κατοικείται από Μνε Σεραφείμ. Ο ήλιος μόλις έχει ανατείλει και οι κόρες των Μνε Σεραφείμ, τρέχουν να βοσκήσουν τα κοπάδια τους. Όμως η μικρή Θελ, ένα αγνό και παρθένο πλάσμα, είναι πολύ ανύσυχη. Νιώθει πως κάτι πρέπει να κάνει. Δεν ξέρει τι ακριβώς και φοβάται. Δεν πηγαίνει στη βοσκή με το κοπάδι της, αλλά κατεβαίνει στην όχθη του ποταμού Αδωνά. Το "Βιβλίο της Θελ", αν και από τους περισσότερους ειδικούς θεωρείται ακόμη ένα από τα προφητικά βιβλία του Μπλαίηκ, είναι στην ουσία η τελευταία κλασική σύνθεση του ποιητή και μια προετοιμασία για την απελευθέρωσή του από τα δεσμά του Νεοκλασικισμού.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-229-150-8
Book pages: 
86
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο William Blake (1757-1827) ήταν Βρετανός οραματιστής μύστης, ποιητής, ζωγράφος και χαράκτης, ο οποίος εικονογράφησε και τύπωσε ο ίδιος τα βιβλία του. Ο Blake διεκύρηξε την υπεροχή της φαντασίας σε αντίθεση προς τον ορθολογισμό και τον υλισμό του 18ου αιώνα.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-229-150-8
Book pages: 
86
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο