Product

Το επόμενο θέρος

Product

Το επόμενο μάθημα

Το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας

Κωδικός:
204381
Description: 

Το βιβλίο αυτό είναι μια πολύτιμη πηγή προσωπικής βελτίωσης, ένας περιεκτικός οδηγός που θα σας βοηθήσει να... μαζέψετε τα σπασμένα κομμάτια της ζωής σας και να ξεκινήσετε από την αρχή.

Ό,τι κι αν είναι αυτό που προσπαθείτε να ξεπεράσετε -μια διαλυμένη σχέση, την απώλεια της δουλειάς σας, σοβαρά οικονομικά προβλήματα- σε αυτό το πρακτικό βιβλίο θα βρείτε βήμα προς βήμα οδηγίες που θα σας βοηθήσουν στον δρόμο σας προς την επιτυχία.

8,51 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό είναι μια πολύτιμη πηγή προσωπικής βελτίωσης, ένας περιεκτικός οδηγός που θα σας βοηθήσει να... μαζέψετε τα σπασμένα κομμάτια της ζωής σας και να ξεκινήσετε από την αρχή. Ό,τι κι αν είναι αυτό που προσπαθείτε να ξεπεράσετε -μια διαλυμένη σχέση, την απώλεια της δουλειάς σας, σοβαρά οικονομικά προβλήματα- σε αυτό το πρακτικό βιβλίο θα βρείτε βήμα προς βήμα οδηγίες που θα σας βοηθήσουν στον δρόμο σας προς την επιτυχία. Η συγγραφέας είναι σύμβουλος αποκατάστασης προσωπικής ζωής (life coach) με εκτεταμένη πείρα στην αντιμετώπιση και την υπέρβαση κάθε είδους δυσκολιών, και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε εκ νέου τον ίδιο σας τον εαυτό. Ξεκινώντας από μια αξιολόγηση και ανάλυση της κατάστασης στην οποία βρίσκεστε, θα σας δείξει πώς να αναπτύξετε τη στρατηγική που θα εγγυηθεί την επιτυχία σας.
Subtitle: 
Γράψτε τη δική σας ιστορία επιτυχίας
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-461-677-3
Book pages: 
152
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Γράψτε τη δική σας ιστορία επιτυχίας
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-461-677-3
Book pages: 
152
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο