Product

Το ναυάγιο των Αντικυθήρων

Product

Το Ναύπλιο

Το ναυπηγείο

Κωδικός:
16852
Description: 

Ο Λάρσεν επιστρέφει στη Σάντα Μαρία ύστερα από πέντε χρόνια αναγκαστικής απουσίας, γκριζομάλλης, γερασμένος, με αισθητά τα σημάδια της παρακμής. Σαν ύστατη διέξοδο δέχεται να αναλάβει τη διεύθυνση μιας χρεοκοπημένης επιχείρησης: ενός ερειπωμένου ναυπηγείου. Η φάρσα συμπληρώνεται με την απόφασή του να φλερτάρει τη μισότρελη κόρη του ιδιοκτήτη του ναυπηγείου.

"Το ναυπηγείο", έργο-σταθμός στη λατινοαμερικανική λογοτεχνία, καταπιάνεται με το θέμα που κυριαρχεί σε ολόκληρο το έργο του μεγάλου Ουρουγουανού συγγραφέα: την αποτυχία κάθε ανθρώπινου εγχειρήματος.

10,55 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Λάρσεν επιστρέφει στη Σάντα Μαρία ύστερα από πέντε χρόνια αναγκαστικής απουσίας, γκριζομάλλης, γερασμένος, με αισθητά τα σημάδια της παρακμής. Σαν ύστατη διέξοδο δέχεται να αναλάβει τη διεύθυνση μιας χρεοκοπημένης επιχείρησης: ενός ερειπωμένου ναυπηγείου. Η φάρσα συμπληρώνεται με την απόφασή του να φλερτάρει τη μισότρελη κόρη του ιδιοκτήτη του ναυπηγείου. "Το ναυπηγείο", έργο-σταθμός στη λατινοαμερικανική λογοτεχνία, καταπιάνεται με το θέμα που κυριαρχεί σε ολόκληρο το έργο του μεγάλου Ουρουγουανού συγγραφέα: την αποτυχία κάθε ανθρώπινου εγχειρήματος.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
1993
Book ISBN: 
960-03-0607-9
Book pages: 
231
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
1993
Book ISBN: 
960-03-0607-9
Book pages: 
231
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο