Product

Το παιδικό παιχνίδι σε σχέση με την ψυχολογία και την παιδαγωγική

Product

Το παιδικό ψυχόσωμα

Το παιδικό τραγούδι

Κωδικός:
24235
Description: 

Όλα τα τραγούδια που περιέχονται στο βιβλίο είναι δουλεμένα ειδικά για παιδιά, ενώ υπάρχουν επίσης μελοποιημένα και διάφορα γνωστά ποιήματα. Σ' όλα έχουν ληφθεί υπόψη οι βασικοί παράγοντες πάνω στους οποίους "χρίζεται" ένα τραγούδι: χαρακτηριστικός ρυθμός, εύκολα διαστήματα, έκταση προσαρμοσμένη σ' αυτή της παιδικής φωνής.

100 παιδικά τραγούδια με τη μουσική τους, για το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό και το Γυμνάσιο.

4,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όλα τα τραγούδια που περιέχονται στο βιβλίο είναι δουλεμένα ειδικά για παιδιά, ενώ υπάρχουν επίσης μελοποιημένα και διάφορα γνωστά ποιήματα. Σ' όλα έχουν ληφθεί υπόψη οι βασικοί παράγοντες πάνω στους οποίους "χρίζεται" ένα τραγούδι: χαρακτηριστικός ρυθμός, εύκολα διαστήματα, έκταση προσαρμοσμένη σ' αυτή της παιδικής φωνής. 100 παιδικά τραγούδια με τη μουσική τους, για το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό και το Γυμνάσιο.
Publications Date: 
1994
Book ISBN: 
960-01-0518-9
Book pages: 
164
Book Dimensions: 
21χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ανδρέας Χαραλάμπους γεννήθηκε το 1940 στην Ευρύχου Σολέας (Κύπρος). Είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Κύπρου, του Πανεπιστημίου Αθηνών (Παιδαγωγικό Τμήμα Δασκάλων) και Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του ίδιου Πανεπιστημίου. Διπλωματούχος Αρμονίας, Αντίστιξης - Φυγής και Διεύθυνσης Ορχήστρας του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης και διπλωματούχος Σύνθεσης του Ελληνικού Ωδείου (κεντρικού). Δίδαξε σε Δημοτικά, Γυμνάσια, Παιδαγωγικές Ακαδημίες, σε μετεκπαιδεύσεις νηπιαγωγών και δασκάλων. Ασχολείται με τη σύνθεση. Έργα του έχουν εκτελεστεί από διάσημους σολίστ και ορχήστρες. Έχει κυκλοφορήσει σε CD έργα του με Έλληνες και Βούλγαρους καλλιτέχνες. Επίσης δύο CD με παιδικά τραγούδια. Έχει τιμηθεί με έπαθλα και χρυσά βραβεία. Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο στα Μουσικοπαιδαγωγικά, σε μουσικά βιβλία για μαθητές ωδείων και μουσικές συνθέσεις με έργα κλασικά. Είναι Λέκτορας Μουσικοπαιδαγωγικών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Τμήμα Νηπιαγωγών.

Publications Date: 
1994
Book ISBN: 
960-01-0518-9
Book pages: 
164
Book Dimensions: 
21χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο