Product

Το πανδοχείο των δύο μαγισσών και άλλες νουβέλες

Product

Το πανδοχείο των ονείρων

Το πανδοχείο των θλιμμένων γυναικών

Κωδικός:
30165
Manufacturer: 
Description: 

Ένα κοινό αίσθημα αποτυχίας συνδέει τις λογής λογής γυναίκες που καταφεύγουν σ' ένα ερημικό πανδοχείο, στο νότο της Χιλής. Αιτία, τι άλλο; Το κενό και η απογοήτευση που αφήνει πίσω του ένας χαμένος έρωτας.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ένα κοινό αίσθημα αποτυχίας συνδέει τις λογής λογής γυναίκες που καταφεύγουν σ' ένα ερημικό πανδοχείο, στο νότο της Χιλής. Αιτία, τι άλλο; Το κενό και η απογοήτευση που αφήνει πίσω του ένας χαμένος έρωτας. Η Φλορεάνα, νέα ακόμα και πιο γοητευτική απ' όσο νομίζει, είναι μια από τις γυναίκες στο ιδιότυπο πανδοχείο. Εκεί θα γνωρίσει το γιατρό Φλαβιάν Μπάρος, που κι αυτός προσπαθεί να επουλώσει πληγές. Η ιστορία του θα μας αποκαλύψει την άλλη όψη του νομίσματος - τα προβλήματα των σύγχρονων αντρών, που σαστισμένοι, με κλονισμένη την ερωτική τους αυτοπεποίθηση, διστακτικοί μπροστά στη δέσμευση, αντιμετωπίζουν με δέος την αυτονομία και τη δύναμη των σημερινών γυναικών. Η Φλορεάνα κι ο γιατρός θα νιώσουν από την πρώτη στιγμή ακατανίκητη έλξη ο ένας για τον άλλο. Αιχμάλωτοι όμως του παρελθόντος, θα βρουν τη δύναμη να σπάσουν τα δεσμά τους; Στα πρόσωπά τους βλέπουμε να καθρεφτίζονται οι αναπόφευκτες συγκρούσεις κι η παντοτινή ανάγκη αντρών και γυναικών για κατανόηση και αγάπη.
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-410-131-5
Book pages: 
372
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μαρσέλα Σερράνο γεννήθηκε στο Σαντιάγο της Χιλής το 1951. Σπούδασε χαρακτική στο Universidad Catolica (1976-1983) και εισέβαλε θυελλωδώς σε διάφορους χώρους των σύγχρονων Τεχνών (μεταξύ των οποίων και στην body art). Όλα τα έως τώρα μυθιστορήματά της, Nosotras que nos queremos tanto, 1991 (βραβείο Premio Municipal de Literatura, 1994), Para que no me olvides, 1993 (βραβείο Sor Juana Ines de la Cruz, 1994), Το τέλος της γιορτής (1995) και Το πανδοχείο των θλιμμένων γυναικών (1998) σημείωσαν πολύ μεγάλη επιτυχία.

Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-410-131-5
Book pages: 
372
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο