Product

Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας

Product

Το παρόν και το μέλλον της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής

Το παρόν και το μέλλον της γεωργικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Κωδικός:
197891
Description: 

Η Κοινή Γεωργική Πολιτική αποτελεί παραδοσιακά έναν από τους πλέον νευραλγικούς τομείς και παράλληλα μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ζητήματα όπως η παραγωγή τροφίμων, η επισιτιστική ασφάλεια, η αποτελεσματική διαχείριση των φυσικών πόρων, η προστασία του περιβάλλοντος, η κλιματική αλλαγή, η βιωσιμότητα των αγροτικών κοινοτήτων και η διαφύλαξη της υπαίθρου αποτελούν ζωτικά στοιχεία της οικονομικής και κοινωνικής μας πραγματικότητας.

13,44 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Κοινή Γεωργική Πολιτική αποτελεί παραδοσιακά έναν από τους πλέον νευραλγικούς τομείς και παράλληλα μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ζητήματα όπως η παραγωγή τροφίμων, η επισιτιστική ασφάλεια, η αποτελεσματική διαχείριση των φυσικών πόρων, η προστασία του περιβάλλοντος, η κλιματική αλλαγή, η βιωσιμότητα των αγροτικών κοινοτήτων και η διαφύλαξη της υπαίθρου αποτελούν ζωτικά στοιχεία της οικονομικής και κοινωνικής μας πραγματικότητας. Το παρόν βιβλίο αναλύει με κριτικό τρόπο τις βασικότερες συνιστώσες της γεωργικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον αντίκτυπό τους σε παραγωγούς και καταναλωτές. Στόχος είναι η εξαγωγή συμπερασμάτων, τόσο για την τρέχουσα κατάσταση, όσο και για τις μελλοντικές προοπτικές.
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
618-5088-06-1
Book pages: 
160
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
618-5088-06-1
Book pages: 
160
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο