Product

Superman εναντίον Zod: Μοναδικές μονομαχίες

Product

Μελίνα, η νεράιδα των cupcakes

Το πετράδι του Χάλφλινγκ

Κωδικός:
190276
Product Categories: 
Description: 

Ο Ντριτζτ Ντο Έρντεν μετά από χρόνια αναζητήσεων έχει βρει μία οικογένεια, που θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει την καχυποψία και το μίσος με το οποίο τον αντιμετωπίζει ο υπόλοιπος κόσμος. Όμως, μετά τη μάχη της Μίθριλ Χολ, ο Ντριτζτ είναι και πάλι μόνος: ο Μπρούενορ Μπάτλχαμερ αγνοείται, η Γκουένγουιβαρ, ο πιστός μαγικός του πάνθηρας, και ο Ρέτζις ο χάλφλινγκ είναι στα χέρια του μεγάλου αντιπάλου του ντρόου, του Αρτέμιου Εντεράι.

Ο Ντριτζτ, μαζί με τον Γούλφγκαρ, θα πρέπει να ξεπεράσει τεράστιους κινδύνους για να ξαναβρεί τους φίλους του και να νικήσει το μοχθηρό δολοφόνο!

14,43 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Ντριτζτ Ντο Έρντεν μετά από χρόνια αναζητήσεων έχει βρει μία οικογένεια, που θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει την καχυποψία και το μίσος με το οποίο τον αντιμετωπίζει ο υπόλοιπος κόσμος. Όμως, μετά τη μάχη της Μίθριλ Χολ, ο Ντριτζτ είναι και πάλι μόνος: ο Μπρούενορ Μπάτλχαμερ αγνοείται, η Γκουένγουιβαρ, ο πιστός μαγικός του πάνθηρας, και ο Ρέτζις ο χάλφλινγκ είναι στα χέρια του μεγάλου αντιπάλου του ντρόου, του Αρτέμιου Εντεράι. Ο Ντριτζτ, μαζί με τον Γούλφγκαρ, θα πρέπει να ξεπεράσει τεράστιους κινδύνους για να ξαναβρεί τους φίλους του και να νικήσει το μοχθηρό δολοφόνο! Η διασκευή του έκτου βιβλίου της σειράς "The Legend of Drizzt" κλείνει με συγκλονιστικό τρόπο το ταξίδι που ξεκίνησε με το "Κρυστάλλινο Σκήπτρο".
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-497-542-0
Book pages: 
130
Book Dimensions: 
26χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-497-542-0
Book pages: 
130
Book Dimensions: 
26χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο