Product

Το πιο δυνατό ποντικάκι του κόσμου

Product

Το πιο ευτυχισμένο κοριτσάκι του κόσμου

Το πιο εκρηκτικό επιστημονικό βιβλίο

Κωδικός:
158632
Product Categories: 
Description: 

Τι τρέχει με τη σκοτεινή ύλη; Γιατί δε μπορεί κανείς να σε ακούσει να φωνάζεις στο διάστημα; Πώς ακριβώς διασπάς ένα άτομο;

Ετοιμάσου για ευρηματική έρευνα πάνω στην εκπληκτική επιστήμη που δημιουργεί εσένα, τον κόσμο και ολόκληρο το Σύμπαν. Γνώρισε μια ομάδα υπερηρώων του περιοδικού πίνακα, προικισμένους με τη δύναμη των στοιχείων. Μετά επισκέψου ένα χαοτικό εστιατόριο, όπου χημικές αντιδράσεις είναι στο μενού.

Από τους αφρούς και τις εκπλήξεις πίσω από τη χημεία, μέχρι την απίστευτη δύναμη της φυσικής υπάρχουν πάρα πολλά για να ανακαλύψεις.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τι τρέχει με τη σκοτεινή ύλη; Γιατί δε μπορεί κανείς να σε ακούσει να φωνάζεις στο διάστημα; Πώς ακριβώς διασπάς ένα άτομο; Ετοιμάσου για ευρηματική έρευνα πάνω στην εκπληκτική επιστήμη που δημιουργεί εσένα, τον κόσμο και ολόκληρο το Σύμπαν. Γνώρισε μια ομάδα υπερηρώων του περιοδικού πίνακα, προικισμένους με τη δύναμη των στοιχείων. Μετά επισκέψου ένα χαοτικό εστιατόριο, όπου χημικές αντιδράσεις είναι στο μενού. Από τους αφρούς και τις εκπλήξεις πίσω από τη χημεία, μέχρι την απίστευτη δύναμη της φυσικής υπάρχουν πάρα πολλά για να ανακαλύψεις.
Subtitle: 
Από τα Brainwaves
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-489-013-1
Book pages: 
62
Book Dimensions: 
31χ26
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Subtitle: 
Από τα Brainwaves
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-489-013-1
Book pages: 
62
Book Dimensions: 
31χ26
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο