Product

Το σκοτεινό αίνιγμα

Product

Το σκοτεινό δωμάτιο

Το σκοτεινό αντικείμενο του πάθους

Κωδικός:
65280
Description: 

Τι άλλο από φωτιά μπορεί να είναι το πάθος; Ποιο άλλο στοιχείο της φύσης, εκτός από αυτό, έχει τη δύναμη να καταστρέψει ή να αναστήσει ζωές;
Ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται. 'Αλλοι λένε πως ο έρωτας και το χρήμα δεν κρύβονται. Όπως και να 'χουν τα πράγματα, όταν το πάθος παίρνει το τιμόνι της ζωής, ο έλεγχος χάνεται... Και τότε αρχίζουν οι ανατροπές... Αυτή η ιστορία είναι μια βαθιά κατάδυση στις καρδιές πέντε ανθρώπων που κυριαρχούνται από διαφορετικά πάθη, με απώτερο στόχο να φωτίσουν τα σκοτάδια της ψυχής τους!

11,97 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τι άλλο από φωτιά μπορεί να είναι το πάθος; Ποιο άλλο στοιχείο της φύσης, εκτός από αυτό, έχει τη δύναμη να καταστρέψει ή να αναστήσει ζωές; Ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται. 'Αλλοι λένε πως ο έρωτας και το χρήμα δεν κρύβονται. Όπως και να 'χουν τα πράγματα, όταν το πάθος παίρνει το τιμόνι της ζωής, ο έλεγχος χάνεται... Και τότε αρχίζουν οι ανατροπές... Αυτή η ιστορία είναι μια βαθιά κατάδυση στις καρδιές πέντε ανθρώπων που κυριαρχούνται από διαφορετικά πάθη, με απώτερο στόχο να φωτίσουν τα σκοτάδια της ψυχής τους!
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-14-0439-2
Book pages: 
261
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκα στον Πειραιά το 1969. Είμαι πτυχιούχος κλασικού πιάνου, γαλλικής, αγγλικής και ισπανικής γλώσσας. Φοίτησα στον Οικονομικό κλάδο στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας Ηρακλείου και στο Αμερικανικό Κολέγιο. Το μεγάλο μου πάθος όμως υπήρξε πάντα η λογοτεχνία. Ξεκίνησα το γράψιμο στην ηλικία των επτά χρόνων. Είμαι συγγραφέας των παιδικών βιβλίων Ο Χάρης στη χώρα των χορτάτων παιδιών από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα, Αγαπημένη μου Αθηνά, Οι τρελές καλοκαιρινές μου διακοπές από τις εκδόσεις Κέδρος.

Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-14-0439-2
Book pages: 
261
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο