Product

Το σμαράγδι και η θάλασσα

Product

Το σμήνος των σπουργιτιών

Το σμήνος

Κωδικός:
121245
Description: 

Τσουνάμι καταστρέφει τις πόλεις της βόρειας Ευρώπης, φονικές μέδουσες ερημώνουν τις παραλίες της Αυστραλίας, μολυσμένα καβούρια -φορείς μιας ανίατης αρρώστιας- κατακλύζουν το υδροδοτικό

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Τσουνάμι καταστρέφει τις πόλεις της βόρειας Ευρώπης, φονικές μέδουσες ερημώνουν τις παραλίες της Αυστραλίας, μολυσμένα καβούρια -φορείς μιας ανίατης αρρώστιας- κατακλύζουν το υδροδοτικό σύστημα της Νέας Υόρκης αποδεκατίζοντας τον πληθυσμό, εκατομμύρια τερατώδη σκουλήκια αποσταθεροποιούν τον βυθό στις ακτές της Νορβηγίας, φάλαινες επιτίθενται σε πλοία και τα βυθίζουν. Η ανθρωπότητα δέχεται μια συντονισμένη και μαζική επίθεση. Η βασική διαχωριστική γραμμή μεταξύ ανθρώπων και ζώων έχει χαθεί: τα ζώα έχουν αποκτήσει ξαφνικά συνείδηση του εαυτού τους και στρέφονται εναντίον του ανθρώπινου είδους με σκοπό την εξόντωσή του. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Μήπως υπάρχει κάποιος σκοτεινός Νους που οργανώνει και συντονίζει τον εφιάλτη; Οι επιστήμονες αναγκάζονται να παραδεχτούν ότι ο άνθρωπος τελικά ξέρει για τον πλανήτη Γη πολύ πιο λίγα πράγματα από όσα ξέρει για το Διάστημα. Ένα εκπληκτικό οικολογικό θρίλερ, το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό μπεστ σέλερ της τελευταίας δεκαετίας, που πούλησε στη Γερμανία μέσα σε τρία χρόνια πάνω από 2.000.000 αντίτυπα.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-03-4265-2
Book pages: 
1021
Book Dimensions: 
22χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Φρανκ Σέτσινγκ, γεννημένος το 1957, δημοσίευσε το πρώτο του μυθιστόρημα "Θάνατος και διάβολος" το 1995. Μετά από άλλα τρία μυθιστορήματα και έναν τόμο με διηγήματα, το 2004 εκδίδει το διεθνές μπεστ σέλερ "Το σμήνος" (μτφ. Στέφανος Τζαννετάτος, εκδ. Καστανιώτη 2007). Το "Limit" εκδόθηκε στη Γερμανία τέλη του 2009 και γνωρίζει επίσης πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο Φρανκ Σέτσινγκ ζει και εργάζεται ως διαφημιστής στην Κολωνία. Το 2002 κέρδισε το βραβείο λογοτεχνίας της Κολωνίας, το 2004 το βραβείο Corine και το 2005 το Γερμανικό Βραβείο Επιστημονικής Φαντασίας. Οι συνολικές εκδόσεις των βιβλίων του, τα οποία έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 27 γλώσσες, φτάνουν τα 10 εκατομμύρια αντίτυπα. Το "Ειδήσεις από ένα άγνωστο σύμπαν" βραβεύτηκε από το περιοδικό Bild der Wissenschaft ως το καλύτερο επιστημονικό βιβλίο της χρονιάς 2006 στην κατηγορία "Ψυχαγωγία".

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-03-4265-2
Book pages: 
1021
Book Dimensions: 
22χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο