Product

Το σποράκι και ο βράχος

Product

Το σπουργιτάκι

Το σποράκι ταξιδεύει...

Κωδικός:
162388
Description: 

"Είναι φθινόπωρο. Ο αέρας φυσάει δυνατά. Παρασέρνει τους σπόρους των λουλουδιών ψηλά στον ουρανό και τους ταξιδεύει πάνω από τη γη. Ένας από αυτούς είναι μικρούλης, πιο μικρός από τους άλλους. Θα καταφέρει το σποράκι να μη μείνει πίσω και χαθεί; Αλλά για πού το 'βαλαν όλοι τους;"

Με χρώματα φωτεινά ο Eric Carle μας μιλά για τις τέσσερις εποχές του χρόνου και μας αφηγείται τη συναρπαστική ιστορία ενός πανέμορφου ηλιοτρόπιου, που φύτρωσε από ένα μικρούτσικο σποράκι.

11,70 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Είναι φθινόπωρο. Ο αέρας φυσάει δυνατά. Παρασέρνει τους σπόρους των λουλουδιών ψηλά στον ουρανό και τους ταξιδεύει πάνω από τη γη. Ένας από αυτούς είναι μικρούλης, πιο μικρός από τους άλλους. Θα καταφέρει το σποράκι να μη μείνει πίσω και χαθεί; Αλλά για πού το 'βαλαν όλοι τους;" Με χρώματα φωτεινά ο Eric Carle μας μιλά για τις τέσσερις εποχές του χρόνου και μας αφηγείται τη συναρπαστική ιστορία ενός πανέμορφου ηλιοτρόπιου, που φύτρωσε από ένα μικρούτσικο σποράκι. Ο Eric Carle θεωρείται σήμερα ένας κλασικός στο χώρο του παιδικού βιβλίου. Τα θέματά του, συνήθως εμπνευσμένα από τη φύση, συνοδεύονται από πολύχρωμες ζωγραφιές με θαυμάσια κολάζ που καταφέρνουν να ταξιδέψουν τα παιδιά στον κόσμο της φαντασίας. Στο οπισθόφυλλο της έκδοσης, υπάρχει μια μικρή θήκη με δέκα σπόρους κόκκινου ηλίανθου, ώστε οι μικροί αναγνώστες να φυτέψουν τα δικά τους λουλούδια! Επιπλέον, η περιβαλλοντική ομάδα "Πελίτι", που υποστηρίζει τη διατήρηση της βιοποικιλότητας στη χώρα μας, έχει δημιουργήσει ένα υπέροχο θεατρικό παιχνίδι, μέσα από το οποίο η ιστορία του μικρού σπόρου ζωντανεύει, με πρωταγωνιστές πλέον τα ίδια τα παιδιά...
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-471-035-4
Book pages: 
32
Book Dimensions: 
28χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-471-035-4
Book pages: 
32
Book Dimensions: 
28χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο