Product

Το στρίψιμο της βίδας

Product

Το Στρουμφάκι και το κοράκι. Το μελαγχολικό Στρουμφάκι

Το στρουμφαβγό. Το ψεύτικο στρουμφάκι. Το εκατοστό στρουμφάκι

Κωδικός:
70846
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Τα Στρουμφάκια έρχονται και πάλι κοντά σας για να σας διασκεδάσουν με τις απίστευτες ιστορίες τους. Διαβάστε την περιπέτεια του Μελένιου, όταν ένας κεραυνός δημιουργεί την αντανάκλασή του που βγαίνει μέσα απ' τον καθρέφτη του! Ένας Μελένιος... ανάποδος!
Και μην ξεχάσετε φυσικά, να δείτε τη χιλιοστή προσπάθεια του Δρακουμέλ να εξοντώσει τα μικρά Στρουμφάκια! Μεταμορφώνεται σε... μπλε Στρουμφάκι και διεισδύει στον κόσμο τους! Θα καταφέρει, άραγε, να τα ξεγελάσει αυτή τη φορά; Διαβάστε τις νέες απίθανες ιστορίες των Στρούμφ και... δε θα χάσετε!

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα Στρουμφάκια έρχονται και πάλι κοντά σας για να σας διασκεδάσουν με τις απίστευτες ιστορίες τους. Διαβάστε την περιπέτεια του Μελένιου, όταν ένας κεραυνός δημιουργεί την αντανάκλασή του που βγαίνει μέσα απ' τον καθρέφτη του! Ένας Μελένιος... ανάποδος! Και μην ξεχάσετε φυσικά, να δείτε τη χιλιοστή προσπάθεια του Δρακουμέλ να εξοντώσει τα μικρά Στρουμφάκια! Μεταμορφώνεται σε... μπλε Στρουμφάκι και διεισδύει στον κόσμο τους! Θα καταφέρει, άραγε, να τα ξεγελάσει αυτή τη φορά; Διαβάστε τις νέες απίθανες ιστορίες των Στρούμφ και... δε θα χάσετε!
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-397-111-1
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
30χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-397-111-1
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
30χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο