Product

Το σωστό τένις

Product

Το σωφρονιστικό σύστημα

Σωστό τρέξιμο

Κωδικός:
110511
Manufacturer: 
Description: 

Το τρέξιμο αποτελεί τη βασικότερη κινητική δραστηριότητα του ατόμου μετά το περπάτημα. Στον αγωνιστικό αθλητισμό κυριαρχεί στα περισσότερα αθλήματα, ενώ παράλληλα εμφανίζεται στις περισσότερες κινητικές δραστηριότητες των αθλούμενων με στόχο την υγεία και την ψυχαγωγία. Το βιβλίο «Το τρέξιμο» της σειράς «Σωστό» των εκδόσεων Σάλτο περιέχει τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος για να ασκηθεί με το τρέξιμο. Τα βασικά του περιεχόμενα είναι:
- Τεχνική τρεξίματος.
- Απαιτούμενος εξοπλισμός (κατάλληλα παπούτσια κ.ά.).
- Πού και πότε μπορεί κανείς να τρέξει.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το τρέξιμο αποτελεί τη βασικότερη κινητική δραστηριότητα του ατόμου μετά το περπάτημα. Στον αγωνιστικό αθλητισμό κυριαρχεί στα περισσότερα αθλήματα, ενώ παράλληλα εμφανίζεται στις περισσότερες κινητικές δραστηριότητες των αθλούμενων με στόχο την υγεία και την ψυχαγωγία. Το βιβλίο «Το τρέξιμο» της σειράς «Σωστό» των εκδόσεων Σάλτο περιέχει τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος για να ασκηθεί με το τρέξιμο. Τα βασικά του περιεχόμενα είναι: - Τεχνική τρεξίματος. - Απαιτούμενος εξοπλισμός (κατάλληλα παπούτσια κ.ά.). - Πού και πότε μπορεί κανείς να τρέξει. - Προγράμματα προπόνησης: για αρχάριους, για συστηματικά ελεύθερα αθλούμενους και για προχωρημένους δρομείς που ασχολούνται με ημιμαραθώνιο και μαραθώνιο. Δίνονται επίσης στοιχεία για διατροφή, για διατατικές ασκήσεις και για προπόνηση ενδυνάμωσης. Απευθύνεται σε ελεύθερα αθλούμενους, σε δρομείς, σε καθηγητές φυσικής αγωγής, καθώς και σε φοιτητές των Τ.Ε.Φ.Α.Α.
Subtitle: 
Καλή φυσική κατάσταση σε όλες τις ηλικίες
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-278-145-9
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Franz Wollzenmuller γεννήθηκε το 1944 και ξεκίνησε να τρέχει το 1960 σε έναν αθλητικό σύλλογο ενός προαστίου του Μονάχου. Είναι συγγραφέας αμέτρητων βιβλίων με θέμα το σκι αντοχής, την προπόνηση αντοχής και τον αθλητισμό για λόγους υγείας.

Subtitle: 
Καλή φυσική κατάσταση σε όλες τις ηλικίες
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-278-145-9
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο