Product

Το τραγούδι της καρδιάς

Product

Το τραγούδι της Λένας

Το τραγούδι της Καχούνσχα

Κωδικός:
125520
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ιανουάριος του 1993 και η Βομβάη βρίσκεται στα πρόθυρα του διχασμού, συγκλονισμένη από ρατσιστικές βιαιότητες. Ο δεκάχρονος Σαμντί δεν έχει βγει σχεδόν ποτέ από το ορφανοτροφείο και διατηρεί μια ειδυλλιακή, φανταστική εικόνα για την πόλη... έναν παράδεισο που τον αποκαλεί Καχούνσχα, "η πόλη χωρίς λύπη". Όταν το σκάει όμως από το ορφανοτροφείο για να βρει τον χαμένο πατέρα του, πέφτει στο χάος των δρόμων, ολομόναχος, με μοναδικό βιος του το λεκιασμένο με αίμα πανί μέσα στο οποίο τον εγκατέλειψαν μωρό.

4,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ιανουάριος του 1993 και η Βομβάη βρίσκεται στα πρόθυρα του διχασμού, συγκλονισμένη από ρατσιστικές βιαιότητες. Ο δεκάχρονος Σαμντί δεν έχει βγει σχεδόν ποτέ από το ορφανοτροφείο και διατηρεί μια ειδυλλιακή, φανταστική εικόνα για την πόλη... έναν παράδεισο που τον αποκαλεί Καχούνσχα, "η πόλη χωρίς λύπη". Όταν το σκάει όμως από το ορφανοτροφείο για να βρει τον χαμένο πατέρα του, πέφτει στο χάος των δρόμων, ολομόναχος, με μοναδικό βιος του το λεκιασμένο με αίμα πανί μέσα στο οποίο τον εγκατέλειψαν μωρό. Στους δρόμους, ο Σαμντί συναντάει δυο αδέρφια, τον Σουμντί και την Γκούντι που ζητιανεύουν για να ζήσουν την άρρωστη μητέρα τους και γίνονται γρήγορα φίλοι. Με μοναδικό έναυσμα τον πόθο του να βρει τον πατέρα του, και τ' όνειρο πως η Βομβάη θα γίνει μια μέρα η Καχούνσχα, ο Σαμντί αγωνίζεται να επιβιώσει μέσα στη σκληρότητα των δρόμων της. Όταν όμως πιάνεται στα δίχτυα της άγριας βίας που σύντομα θα καταποντίσει την πόλη, τα όνειρά του συγκρούονται με την πραγματικότητα. Συγκινητικό, σπαρακτικό και υπέροχα πλούσιο σε εικόνες και ήχους της Βομβάης, το Τραγούδι της Καχούνσχα είναι μια ακαταμάχητη ιστορία ελπίδων, και ονείρων και εύθραυστης παιδικής αθωότητας.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-422-545-6
Book pages: 
251
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ανόσχ Ιρανί γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βομβάη, στην Ινδία, κι εγκαταστάθηκε στο Βανκούβερ το 1998. Έγραψε ένα μυθιστόρημα που έγινε δεκτό με θερμές κριτικές, το "The Cripple and his Talismans". Το πρώτο του θεατρικό έργο, "The Matka King", βραβεύτηκε από την Arts Club Theatre Company του Βανκούβερ, το 2003. Το νέο έργο του, "Bombay Black", παραγγελία και παρουσίαση του Nightawimming, ανέβηκε από το Cahoots Theater Projects, του Τορόντο, το 2006.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-422-545-6
Book pages: 
251
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο