Product

Το φεγγάρι των λύκων

Product

Το φεγγάρι φεύγει

Το φεγγάρι των τρελών

Κωδικός:
67237
Description: 

Με το προνόμιο του χρώματος και της τρέλας, ο Φαμπιάν δεν κάνει συμβιβασμούς στη ζωή του. Έχει αποφασίσει να την πιει σε μια γουλιά ή να υποταχθεί σ' αυτή... Ο Φαμπιάν, νέος από εύπορη οικογένεια στις πρώτες δεκαετίες του αιώνα, υιοθετεί -εξαιτίας της επιρροής του περιβάλλοντός του- τη συμπεριφορά της εξουσίας την οποία ασκούν τα μέλη μιας μικρής ανδροκρατούμενης κοινωνίας, σε μια χώρα με μιγάδες.

11,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με το προνόμιο του χρώματος και της τρέλας, ο Φαμπιάν δεν κάνει συμβιβασμούς στη ζωή του. Έχει αποφασίσει να την πιει σε μια γουλιά ή να υποταχθεί σ' αυτή... Ο Φαμπιάν, νέος από εύπορη οικογένεια στις πρώτες δεκαετίες του αιώνα, υιοθετεί -εξαιτίας της επιρροής του περιβάλλοντός του- τη συμπεριφορά της εξουσίας την οποία ασκούν τα μέλη μιας μικρής ανδροκρατούμενης κοινωνίας, σε μια χώρα με μιγάδες. Η άσβεστη λαγνεία του Φαμπιάν, η οποία εμφανίζεται μαζί με την τρέλα του - κληρονομική αρρώστια στα απομακρυσμένα χωριά τα οποία βρίσκονται στα σύνορα κάποιων λατινοαμερικάνικων χωρών, είναι το κύμα που μας οδηγεί σε αυτή την ιστορία. Με ήρεμη και ντόμπρα ακρίβεια, το Φεγγάρι των τρελών, αποκαλύπτει κρυφές πτυχές της ζωής πολλών χωριών τα οποία, όπως η Santa Cruz της Sierra, θα μπορούσαν να ονομάζονται Macondo. Στο Φεγγάρι των τρελών, πρώτο μυθιστόρημα του Manfredo Kempff, η πλοκή και το γλωσσικό ύφος καταφέρνουν μια ισορροπία κυριαρχικής δομής. Αυτή η ευτυχής συνάντηση αρκεί για να εδραιώσει τον συγγραφέα της σαν μια απ' τις πιο πολλά υποσχόμενες φωνές του μοντέρνου λατινοαμερικάνικου αφηγήματος.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7253-77-9
Book pages: 
295
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Manfredo Kempff γεννήθηκε στη Santa Cruz de la Sierra, στη Βολιβία, το 1945. Αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητάς του στη διπλωματία και τη δημοσιογραφία. Διετέλεσε πρέσβης στην Ισπανία και την Ουρουγουάη, κατέχοντας τις υψηλότερες θέσεις στην Καγκελαρία της Βολιβίας. Συνεργάζεται με αρκετές εφημερίδες της La Paz και της Santa Cruz. Το πρώτο του μυθιστόρημα, "Το φεγγάρι των τρελών" εκδόθηκε το 1994 και έγινε δεκτό στο αναγνωστικό κοινό της Βολιβίας με μεγάλο ενθουσιασμό.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7253-77-9
Book pages: 
295
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο