Product

Αιώνια Τρεμπλίνκα

Product

Το κολοκυθάκι

Το χειμωνόσπιτο

Κωδικός:
197978
Product Categories: 
Description: 

Το Χειμωνόσπιτο δεν είναι ένα σπίτι σαν όλα τ' άλλα. Καθετί μέσα του έχει ψυχή και πάνω απ' όλα είναι ανοιχτό για όλους. Πάντα έχει το τραπέζι στρωμένο και ένα ζεστό κρεβάτι, βιβλία, ησυχία και μουσική της φύσης να προσφέρει σε όποιον αναζητά κάτι απ' όλα αυτά.

Ένα ποιητικό-μουσικό παραμύθι, γεμάτο από γεμάτο από υπέροχα μηνύματα για τις αληθινές αξίες της ζωής, όπως η αλληλεγγύη, η μοιρασιά, η προσφορά και η αγάπη.

12,10 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το Χειμωνόσπιτο δεν είναι ένα σπίτι σαν όλα τ' άλλα. Καθετί μέσα του έχει ψυχή και πάνω απ' όλα είναι ανοιχτό για όλους. Πάντα έχει το τραπέζι στρωμένο και ένα ζεστό κρεβάτι, βιβλία, ησυχία και μουσική της φύσης να προσφέρει σε όποιον αναζητά κάτι απ' όλα αυτά. Ένα ποιητικό-μουσικό παραμύθι, γεμάτο από γεμάτο από υπέροχα μηνύματα για τις αληθινές αξίες της ζωής, όπως η αλληλεγγύη, η μοιρασιά, η προσφορά και η αγάπη. Ένα ποιητικό παραμύθι που, όπως κάθε παραμύθι, υπάρχει στον κόσμο της φαντασίας γεννημένης από την πραγματικότητα. Ο Δημήτρης Κάσσαρης, συγγραφέας και μουσικός, χρησιμοποιεί τη φαντασία, όπου τα πράγματα και η φύση προσωποποιούνται και ζωντανεύουν μέσα από το παιχνίδι των λέξεων, μέσα από τις εικόνες και τη μουσική, συμβάλλοντας στο χτίσιμο πολλών Χειμωνόσπιτων, με θεμέλια την αγάπη και τη δύναμη και με ακριβά υλικά, γερά και στεγανά, τις πραγματικές αξίες της ζωής. Ο βραβευμένος εικονογράφος Βασίλης Παπατσαρούχας αποτύπωσε με τη δική του ιδιαίτερη ματιά το Χειμωνόσπιτο και ο συνθέτης Νίκος Ξανθούλης συμπλήρωσε το παραμύθι με την υπέροχη μουσική του, προσφέροντας ένα πολύτιμο υλικό στους μικρούς αναγνώστες. Βιβλίο με CD, για αναγνώστες από 6+ ετών.
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-219-319-0
Book pages: 
32
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-219-319-0
Book pages: 
32
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο