Product

Το χρονικό μιας πολιτείας

Product

Το χρονικό μιας προσφοράς

Το χρονικό μιας πορείας

Κωδικός:
167294
Description: 

Το βιβλίο αυτό έχει κατά κάποιο τρόπο την έννοια του ηµερολογίου, γιατί αναφέρεται διαχρονικά στην πολιτική µου δραστηριότητα και στη δηµόσια συµπεριφορά µου στα χρόνια της πολιτικής µου παρουσίας στο Νοµό Ρεθύµνης.

Γράφτηκε κυρίως για να παροτρύνει τους νέους ανθρώπους να µην παρασυρθούν από το γενικότερο κλίµα απαξίωσης της πολιτικής ζωής και αφήσουν τη διαχείριση των υποθέσεων του τόπου τους σε ανθρώπους αδιάφορους, ωφελιµιστές ή "επαγγελµατίες" της πολιτικής.

13,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό έχει κατά κάποιο τρόπο την έννοια του ηµερολογίου, γιατί αναφέρεται διαχρονικά στην πολιτική µου δραστηριότητα και στη δηµόσια συµπεριφορά µου στα χρόνια της πολιτικής µου παρουσίας στο Νοµό Ρεθύµνης. Γράφτηκε κυρίως για να παροτρύνει τους νέους ανθρώπους να µην παρασυρθούν από το γενικότερο κλίµα απαξίωσης της πολιτικής ζωής και αφήσουν τη διαχείριση των υποθέσεων του τόπου τους σε ανθρώπους αδιάφορους, ωφελιµιστές ή "επαγγελµατίες" της πολιτικής. Γράφτηκε για να τους δείξει ότι, αν κανείς αγαπά τον τόπο του, µπορεί να αποβεί χρήσιµος σ' αυτόν και να του προσφέρει πολλά. Και είναι βέβαιο ότι η ανταπόδοση που θα έχει, όχι στον υλικό τοµέα αλλά κυρίως σε επίπεδο αισθηµάτων, συγκινήσεων και εµπειριών, θα είναι µεγάλη. "Υπήρξα ο ψηφισµένος εκπρόσωπος του λαού, γιατί κέρδισα µε τους αγώνες µου και την εν γένει ειλικρινή συµπεριφορά µου τη µεγάλη εκτίµηση και τη σταθερή προτίµησή του. Είµαι ευτυχής γιατί πήρα αλλά και έδωσα ψυχή στο λαό. Είµαι ευτυχής γιατί κέρδισα επί τόσες δεκαετίες την εµπιστοσύνη του· και κέρδισα µε την προσφορά µου την αποδοχή του. Και γι' αυτή την τιµή που µου έκανε ο ρεθεµνιώτικος λαός έχει την αιώνια ευγνωµοσύνη µου."
Subtitle: 
Πενήντα χρόνια αγώνων
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-14-2391-5
Book pages: 
268
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Πενήντα χρόνια αγώνων
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-14-2391-5
Book pages: 
268
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο