Product

Τοπιογράφοι, ελάτε γρήγορα σ' αυτή τη χώρα...

Product

Τοπογραφία

Τόπο στο παιχνίδι!

Κωδικός:
146709
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Οι συγγραφείς υποστηρίζουν ότι όλοι έχουμε μέσα μας ένα κομμάτι παιδικότητας, πολλοί όμως απορρίπτουν ό,τι θα μπορούσε να ανακαλέσει μέσα τους τα παιδικά χρόνια ή την εφηβεία. Όμως τους σπόρους της παιδικής ηλικίας θα έπρεπε να τους καλλιεργούμε συνεχώς. Αν σταματήσουμε να αντλούμε ευχαρίστηση από το παιχνίδι, κινδυνεύουμε να αποκοπούμε από τις νέες γενιές.

Οι συγγραφείς μάς λένε ότι η συμμετοχή των παιδιών στο μεταλλασσόμενο σύμπαν θα εξαρτηθεί από την ικανότητά τους να παίζουν με διαφορετικές αναπαραστάσεις, γλώσσες, κουλτούρες, με άλλους τρόπους αντίληψης της ζωής.

9,18 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι συγγραφείς υποστηρίζουν ότι όλοι έχουμε μέσα μας ένα κομμάτι παιδικότητας, πολλοί όμως απορρίπτουν ό,τι θα μπορούσε να ανακαλέσει μέσα τους τα παιδικά χρόνια ή την εφηβεία. Όμως τους σπόρους της παιδικής ηλικίας θα έπρεπε να τους καλλιεργούμε συνεχώς. Αν σταματήσουμε να αντλούμε ευχαρίστηση από το παιχνίδι, κινδυνεύουμε να αποκοπούμε από τις νέες γενιές. Οι συγγραφείς μάς λένε ότι η συμμετοχή των παιδιών στο μεταλλασσόμενο σύμπαν θα εξαρτηθεί από την ικανότητά τους να παίζουν με διαφορετικές αναπαραστάσεις, γλώσσες, κουλτούρες, με άλλους τρόπους αντίληψης της ζωής.
Subtitle: 
Μαθαίνω να παίζω, μαθαίνω να ζω
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-455-668-1
Book pages: 
168
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Πατρίς Ιέρ είναι νοσοκομειακός ψυχίατρος, επικεφαλής της ψυχιατρικής υπηρεσίας για το παιδί και τον έφηβο του Δημόσιου Ιδρύματος Υγείας Εράσμ στο Αντονί της Γαλλίας. Εδώ και περίπου τριάντα χρόνια ασχολείται με δράσεις για εφήβους.

Subtitle: 
Μαθαίνω να παίζω, μαθαίνω να ζω
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-455-668-1
Book pages: 
168
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο