Product

Υγεία, ρεμέντια και γιατροί στις κρητικές μαντινάδες

Product

Υγειονομική μεταρρύθμιση και management

Υγειοκλέφτες και τροφονόμοι 1

Κωδικός:
138865
Manufacturer: 
Description: 

Αγαπητέ γονέα,

Είναι ένας πραγματικός πονοκέφαλος να πειθαρχήσουν τα παιδιά σε απλές καθημερινές κινήσεις υγιεινής. Είναι ο μόνιμος καυγάς σε όλα τα σπίτια που υπάρχουν παιδιά παντού στον πλανήτη.

Μπορεί, όμως, αντί μπελάς να γίνει τρόπος να γελάς και να χαίρεσαι!!!

12,23 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αγαπητέ γονέα, Είναι ένας πραγματικός πονοκέφαλος να πειθαρχήσουν τα παιδιά σε απλές καθημερινές κινήσεις υγιεινής. Είναι ο μόνιμος καυγάς σε όλα τα σπίτια που υπάρχουν παιδιά παντού στον πλανήτη. Μπορεί, όμως, αντί μπελάς να γίνει τρόπος να γελάς και να χαίρεσαι!!! Κανόνες υγιεινής που γνωρίζουν οι ειδικοί κωδικοποιούνται με απλό και χαρούμενο τρόπο σε ένα οικογενειακό παιχνίδι-οδηγό ασφαλείας από τροφογενείς λοιμώξεις και αλλεργίες. Και είναι αφάνταστα σημαντικό για την υγεία των μικρών παιδιών αφού αμέτρητες τροφογενείς καταφτάνουν στα παιδιατρικά ιατρεία και νοσοκομεία του πλανήτη κάθε χρόνο. Σχεδιάστηκε με αγάπη στα παιδιά με επιστημονική ευθύνη και αξιοπιστία. Θυμηθείτε, όμως, να εφαρμόσετε τις γνώσεις που θα αποκτήσετε από το βιβλίο και το παιχνίδι στην καθημερινή σας ζωή. Η αλλαγή θα είναι εμφανής!
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-98610-0-8
Book pages: 
14
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Στέλλα Γερονικολού είναι υγεινολόγος με MSc βιοϊατρικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι ειδική υγιεινής και ασφαλείας τροφίμων HACCP, από το Royal Institute of Public Health-Hull University του Λονδίνου. Μιλά και μεταφράζει τέσσερις γλώσσες. Εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας και επ. Ερευνήτρια στο ΙΒΕΑΑ της Ακαδημίας Αθηνών. Έχει διδάξει σε δημόσια ΙΕΚ. Το θεατρικό της έργο σκιών που έγραψε για εκπαιδευτικούς σκοπούς το 1995, παρουσιάστηκε στο Διεθνές Συνέδριο Αστροναυτικής στο Πεκίνο το 1996 με επιτυχία. Οι μελέτες της στην εκλαΐκευση της επιστήμης και την μετάδοση γνώσεων σε παιδιά έχουν παρουσιαστεί σε Διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια και Ημερίδες (παιδαγωγικής, τέχνης και επιστήμης). Τα εργαλεία που εργάζεται είναι όχι μόνον ο λόγος, αλλά και το παιχνίδι, το σωματοποιημένο θέατρο, το τραγούδι, οι κατασκευές κλπ.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-98610-0-8
Book pages: 
14
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο